Dragoste

#parteneri #cuplu #amanta #divort #inselat #infidelitate #scuze #sex #casnicie

5 scuze pe care le invoca barbatii infideli amantelor

Barbatii gasesc mereu scuze pentru a insela si cad mai repede in ispita decat femeile. De obicei, barbatii implicati in relatii de lunga durata sau cei casatoriti simt la un moment dat nevoia de a evada, iar inselatul reprezinta pentru ei un mijloc de distractie sau de implinirea a unor dorinte pe care partenera sa nu le poate indeplini.

Scuzele pe care le invoca in general barbatii infideli sunt adresate atat persoanei inselate, cat si propriei persoane. De asemenea, infidelii isi invoca nestatornicia plasand vina asupra partenerei. Iata cateva dintre cele mai utilizate scuze pe care le invoca barbatii unei eventuale amante care stie ca acesta este implicat intr-o relatie:

1 Stie si nu ii pasa

Barbatii vor sa da mereu vina pe femeia pe care o insala si cred ca, folosind aceasta replica, vor intari amantei convingerea ca nu este ceva pasager si ca vor o relatie serioasa.

2 Nu imi place sexul

Prin aceasta scuza, barbatii vor sa demonstreze ca trec printr-o trauma, ca viata lor sexuala trece prin cele mai negre perioade. 

3 Divortam

Pentru a fi convingatori, barbatii sunt in stare sa spuna chiar si ca divorteaza, desi relatia lor merge destul de bine. Gesturile si comportamentul ii vor da de gol in aceasta privinta.

Daca intalnesti un astfel de barbat, urmareste cateva indicii pretioase. De fiecare data cand vei insinua sa mergeti la el, va gasi rapid un motiv care sa impiedice acest lucru. De asemenea, telefonul lui va sta mereu pe silentios si de fiecare data cand va primi vreun apel de la partenera sa, va incerca sa se ascunda sau va pleca pentru cateva minute sa vorbeasca la telefon.

4 Stam impreuna doar pentru ca avem un copil

Prin aceasta justificare, barbatul infidel vrea sa arata ca se complace in propria casnicie doar de dragul copiilor sau pentru a-si pastra statutul respectabil in societate.

5 Nu ma intelege

Pentru a impresiona, barbatii se pun frecvent in postura victimei. Acestia invoca lipsa afectiunii din partea partenerei sau faptul ca aceasta nu il mai intelege, ca opiniile si prioritatile lor s-au schimbat in timp, astfel ei lasand loc sentimentului de compatimire.


Sursa foto:www.egirl.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare