Dragoste

#sentimente #relatie de cuplu #pasiune #dragoste #gelozie

5 moduri de a-l face sa suspine dupa tine

Dragostea si dovedirea sentimentelor nu sunt intotdeauna suficiente pentru o relatie perfecta, pasionala si plina de impliniri. Dupa numai cateva luni de la inceputul relatiei , oamenii incep sa isi piarda interesul fata de partenerii de viata. Din cand in cand, trebuie sa faci mici schimbari astfel incat sa il faci pe iubitul tau sa fie topit dupa tine.

Iata cateva modalitati prin care iti poti face iubitul sa suspine dupa tine, la fel ca la inceput.
 

Rosteste-i numele


Barbatilor le place ca partenera de viata sa le rosteasca numele. Chiar daca te-ai obisnuit sa il strigi cu numele de alint, este recomandat ca din cand in cand sa ii rostesti numele. Indiferent ca va aflati intr-o discuti simpla sau ca urmeaza sa faceti sex, vei reusi sa ii atragi cu siguranta atentia daca ii rostesti numele. Femeile care au experimentat acest truc, au declarat ca oricat de distrati ar fi fost partenerii lor de viata, in momentul in care ele au rostit numele acestora, ei s-au "trezit" instantaneu.
 

Atinge-l cand nu se asteapta


Stimularea terminatiilor nervoase in cele mai neasteptate momente, il poate face pe iubitul tau sa fie din ce in ce mai innebunit dupa tine. Sa zicem ca veniti impreuna de la cumparaturi, iar cheile sunt in buzunarul sau de la pantaloni, insa mainile lui sunt ocupate. Suprinde-l bagand mana in buzunarul lui, fara insa sa te grabesti prea mult. Daca in acest timp te apropii foarte mult de el, de gura lui si "din greseala" iti atingi sanii de el, efectul va fi cu atat mai puternic.

De asemenea, daca va aflati intr-un spatiu destul de inghesuit, foloseste-te de ocazie pentru a te apropia el. De exemplu, daca va aflati intr-un bar aglomerat, iar pe langa voi incearca sa se strecoare alte persoane, lipeste-ti corpul de al lui in timp ce il atingi usor pe spate sau pe brate, fara sa para ca a fost un gest premeditat.
 

Tine-l in suspans


Barbatii se plictisesc rapid de femeile care incearca sa le dea raportul complet in fiecare zi. Oricat de tentata ai fi sa i te plangi in legatura cu locul tau de munca sau sa ii povestesti de la inceput pana la sfarsit ultimul film vazut, incearca sa te abtii. Cu cat reusesti sa tii mai multe detalii doar pentru tine si cu cat ii pari mai misterioasa, cu atat lucrurile se vor desfasura in avantajul tau.

Lasa-l sa isi doreasca sa ii spui mai multe, sa descopere lucruri noi. Chiar si atunci cand ii dai detaliile cerute, evita sa ii spui chiar tot pentru ca risti sa il plictisesti.
 

Opteaza pentru schimbare


Daca iti cumperi o pereche de cercei sau te tunzi putin, nu te astepta ca el sa observe. Totusi, daca schimbarile sunt usor dramatice, mai ales in ceea ce priveste aspectul fizic, vei observa cum atitudinea lui va fi una diferita. De exemplu, daca o data pe luna incerci sa te imbraci foarte sexy sau daca incerci sa iei initiativa in pat desi iti place sa fii dominata, il vei suprinde si se va reindragosti de tine.
 

Atrage atentia unui alt barbat


Pare o situatie atat de puerila, dar adevarul este ca in momentul in care barbatii se simt amenintati, incearca sa faca o schimbare. Nu este necesar sa flirtezi cu un alt barbat, dar daca iesiti in oras, aranjeaza-te astfel incat sa arati perfect. O simpla privire rapida aruncata unui alt barbat, il va face pe iubitul tau sa constientizeze "pericolul" si sa incerce sa iti atraga atentia doar asupra lui. Ai grija sa nu exagerezi si sa te amuzi de comportamentul lui.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului