Dragoste

#pasiune cuplu #cuplu

5 idei care starnesc pasiunea in cuplu

Programul zilnic mult prea incarcat al fiecaruia dintre noi ar putea avea un efect negativ direct asupra relatiilor de cuplu. Atunci cand alte activitati ocupa locul principal, neatentia se instaleza in relatia personala fiind foarte greu sa depasesti barierele deja formate. Insa, sunt si fapte pe care le poti face pentru a-i demonstra partenerului ca iti doresti sa mentii flacara aparinsa a relatiei. Iata 5 idei care pot starni pasiunea in cuplul tau!

 

Cum sa starnesti pasiunea in cuplu

In urma mai multor studii realizate s-a constata faptul ca teama cea mai mare in relatiile de lunga durata este plictiseala. Alte probleme precum cele de ordin financiar ori stresul la care suntem supusi zilnic pot duce la probleme sexuale in cuplu care, mai departe, sa insemne chiar infidelitate sau divort. Cum reaprinzi flacara cuplului tau?

Inainte de toate fiti prieteni. Indiferent de problemele cotidiene cu care va confruntati amandoi, nu lasati ca aceste fapte sa va afecteze relatia personala si cea sexuala. Fiti intotdeauna prieteni si incercati sa pastrati comunicarea asertiva in cuplul vostru, sa discutati si sa povestiti orice va apasa. Tensiunea din cuplu poate afecta libidoul, de aici si pofta realmente scazuta pentru a face dragoste.

Incearca un remediu eficient. Cand vine vorba de dorinte sexuale, pentru a tine intotdeauna flacara aprinsa este important ca, din cand in cand, sa ii oferi corpului un supliment. Maraton Forte este un remediu eficient datorita ingredientelor din compozitie precum: muira puama, ginseng siberian, guarana, toate extractele din plante fiind obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie. Este un supliment potrivit pentru orice cuplu deoarece are efecte pozitive la nivelul libidoului si ofera un plus de dorinta in activitatea sexuala.

Faceti-va timp pentru voi. Fie ca vreti doar sa leneviti astazi ori sa gatiti sau sa va jucati in dormitor, acordati-va timp pentru a mentine pasiunea in cuplu. Nu va grabiti sa trageti concluziile si acordati prioritate activitatilor care chiar conteaza cu adevarat. Planificati-va evenimentele importante, ba chiar mai mult, va puteti planifica si partidele de sex. Planificarile va pot ajuta sa va mentineti dorinta in cuplu.

Nu astepta sa apara ocazii. Cand vine vorba despre dorintele sexuale, nu astepta sa apara spontan, ci creeaza momentul perfect. Incurajeaza-ti orice idee pe care o ai in ceea ce priveste latura ta sentimentala si transmite-i asta si partenerulu tau. In caz contrar, rutina se poate instala foarte usor in cuplu, de multe ori fiind aproape imposibil sa o inlaturi. Vorbeste cu partenerul tau despre orice dorinta atunci cand vine vorba de sex si incercati de fiecare data sa veniti cu ceva diferit.

Amandoi trebuie sa fiti egali. Intr-un cuplu si mai ales in jocurile de putere din propriul dormitor, trebuie sa existe un echilibru. Acest aspect este extrem de important deoarece partenerii constientizeaza ca au drepturi egale si devin mult mai activi sexual. Ba mai mult, incercati sa faceti des si schimburi de roluri in treburile casnice deoarece acest lucru poate duce la partide de sex mult mai dese in relatia voastra de cuplu.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare