Dragoste

#greseli #nunta #pregatiri nunta #greseli nunta

4 greseli comune pe care le fac viitoarele mirese inaintea nuntii

Esti eroina a unei povesti de dragoste cu final fericit? V-ati cunoscut, v-ati placut, ati avut o relatie minunata pana acum si, desigur, urmeaza sa va casatoriti. Acum ca ai primit inelul de logodna la care ai visat toata viata esti in culmea fericirii.

Entuziasmul este absolut normal intr-o astfel de situatie, insa trebuie sa ai grija ca euforia si nerabdarea sa nu-ti dea peste cap planurile unei nunti ca-n povesti. Iata patru greseli pe care le poti comite din prea mult entuziasm.

1. Inviti pe toata lumea la nunta

Oricat ai fi de incantata, incearca sa nu inviti pe absolut toata lumea la nunta. Ai rabdare pana vezi lista cu invitati a viitorului tau sot, in primul rand. In al doilea rand, asteapta pana cand bugetul va prinde contur, pentru a sti cu precizie cati invitati iti permiti sa chemi.

2. Suporti cheltuielile pentru domnisoarele de onoare

Daca ti-ai convins prietenele sa-ti fie domnisoare de onoare, promitandu-le ca vei suporta toate costurile pentru vestimentatie, machiaj si coafura, asigura-te ca iti permiti o asemenea cheltuiala. In cazul in care nu iti poti respecta promisiunea, este foarte posibil sa nu primeasca foarte detasat surpriza neplacuta.

3. Le permiti parintilor sau socrilor sa se ocupe de pregatiri

Vor incerca sa te cunune in biserica in care si-au facut si ei juramintele sau - mai rau - isi vor invita toti prietenii la nunta. Consulta-te cu viitorul tau sot in privinta aspectelor pe care le lasati in datoria parintilor si traseaza-le sarcini precise.

4. Iti cumperi prima rochie pe care o vezi

Indiferent cat de frumoasa ti se pare, este inevitabil sa nu vezi ceva mai spectaculos ulterior. Asa ca ia-ti timpul necesar pentru a alege rochia perfecta, la care sa te uiti cu drag peste ani, in albumul foto de la nunta.

Urmeaza aceste sfaturi si nu vei fi una dintre miresele care fac greseli ireparabile la propria nunta. Ia-ti toate masurile de precautie ca totul sa fie bine si bucura-te de nunta perfecta pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna!

Sursa foto: estateweddingsandevents.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului