Dragoste

#calitati femei #calitati #cucerire barbati #atragere barbat

5 calitati care te ajuta sa atragi barbatul perfect. Tu le ai?

Te-ai saturat sa atragi doar barbatii care nu sunt pregatiti pentru o relatie serioasa sau care au mai putine calitati decat iti doresti tu? Exista cateva atuuri personale care te-ar putea ajuta sa-ti imbunatatesti atat flerul, cat si gradul de atractivitate pentru barbatul perfect pe care il meriti cu siguranta.

Afla care sunt calitatile feminine pe care le apreciaza barbatii si ai grija sa ti le insusesti, pentru a-l atrage pe cel pe care il doresti langa tine!

1. Fermitatea

Asa cum nici tie nu iti plac barbatii care nu stiu ce vor, nici sexul opus nu se da in vant dupa femei nehotarate. Trebuie sa fii stapana pe tine si pe ceea ce iti doresti, dar si sa stii cand nu este cazul sa faci compromisuri inutile. Fii hotarata si ferma in privinta standardelor tale, iar barbatii vor aprecia aceasta calitate a ta.

2. Independenta

Desigur, barbatilor le place sa se simta utili si doriti, insa de cele mai multe ori cad in capcana dragostei atunci cand femeile le demonstreaza cat sunt de independente. Nu ii arata unui barbat ca esti o fire dependenta, ci una puternica si perfect capabila sa se descurce fara ajutorul nimanui.

3. Increderea in fortele proprii

Esti o femeie inteligenta si frumoasa, cu sanse maxime la o cariera infloritoare. Ai o sumedenie de calitati, pe care stii sa le pui in valoare si sa le folosesti, astfel incat lucrurile sa se indrepte mereu in directia in care iti doresti. Arata-le barbatilor ca ai incredere in tine si te vor admira mai mult.

4. Originalitatea

Intr-o lume in care tot mai multe femei vor sa devina clone ale vedetelor preferate, originalitatea este foarte apreciata de catre reprezentantii sexului opus. Fiecare persoana este unica, iar trasaturile care te diferentiaza de celelalte femei trebuie sa fie puse in valoare. Iesi putin din tipare si da frau liber imaginatiei atunci cand vrei sa cuceresti un barbat!

5. Simtul umorului

Barbatii inteligenti au apreciat dintotdeauna femeile cu simtul umorului. La urma urmei, fiecare persoana isi doreste alaturi un partener in preajma caruia sa se simta bine si care sa o faca sa rada. Barbatii nu fac exceptie de la aceasta regula si se lasa mereu impresionati de femeile care emana din plin optimism si energii pozitive!

Sursa foto: lovepictures.us

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului