Dragoste

#partener #calitati #defecte #lipsa de ambitie #iesiri #barbat nepotrivit #esec relatie

4 semne ca partenerul nu este barbatul potrivit pentru tine

Te dedici trup si suflet relatiei dintre voi doi, insa oricat ai incerca, simti ca partenerul tau nu este pe aceeasi lungime de unda cu tine? Renunta sa iti investesti sentimentele intr-o relatie care nu are viitor si care nu merita atentia pe care tu o acorzi, daca ajungi la concluzia ca aceasta este realitatea. Iata 4 semne ca partenerul tau nu este barbatul potrivit pentru tine!

1 Ii lipseste ambitia

Un barbat fara ambitie este un barbat pe care nu il vei respecta niciodata. Iubitul tau trebuie sa fie sigur pe el, cu un caracter cel putin la fel de puternic ca si al tau, capabil sa sustina familia atunci cand este nevoie. Daca persoana de langa tine se multumeste cu putin, inseamna ca toate lucrurile din viata lui vor fi mediocre, la fel ca existenta voastra impreuna.

2 Viitorul comun nu intra in planurile lui

Daca nu vede un viitor comun si nu vorbeste despre planuri care sa va includa pe amandoi, atunci inseamna ca nu te vede ca pe aleasa inimii lui. Oricat de dureros ar parea, atunci cand planurile lui de calatorie nu te includ si pe tine sau refuza sa iti cunoasca parintii sub diverse pretexte, inseamna ca nu este pregatit sa isi asume relatia si sa o dezvolte pe mai departe.

3 Sentimentele pentru tine nu sunt profunde

Si-a schimbat vreodata in ultimul moment planurile facute cu tine, pentru a-si petrece timpul cu prietenii? Te-a lasat sa astepti acasa vineri seara, in timp ce el a iesit cu baietii sa bea o bere? Desi unele iesiri individuale sunt chiar benefice unei relatii, o astfel de atitudine din partea lui nu are cum sa duca la ceva bun. Inceteaza sa fii numai un "accesoriu" si cauta-ti un iubit pe masura calitatilor tale.

4 Tu esti cea care plateste mereu

Platesti tu o data, de doua ori, de trei ori si tot asa, exact cum l-ai invatat! Desi are un venit stabil, tu esti cea care plateste de fiecare data cand iesiti in oras. In timpul acesta, el nu se sfieste sa-si etaleze ultima pereche de blugi achizitionata. Daca i-ai atras atentia, iar comportamentul lui a ramas neschimbat, atunci nu insemni pentru el atat de mult pe cat credeai.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului