Dragoste

#partener nepotrivit #relatie cuplu #partener #cuplu

4 semne ca nu ti-ai ales partenerul potrivit

Gerontologul american Karl Pillemer a descoperit patru semnale de alarma care apar in relatii si care ar trebui sa atraga atentia oricui, mai ales ca sunt foarte usor de observat, scrie huffingtonpost.com.

1. Violenta partenerului

Violenta este o dovada evidenta ca relatia nu merge cum trebuie. Cu toate acestea, multe persoane decid sa se casatoreasca, desi partenerul a fost agresiv cu ele la inceputul relatiei. Oricat ar spera, partenerul agresiv nu se va schimba, indiferent daca isi cere iertare.

2. Reactiile furioase

Partenerul care se enerveaza repede ar trebuie evitat, spune Karl. Este vorba de crizele de furie exagerata, aparent fara motiv. Din pacate, unii parteneri agresivi reusesc sa se controleze la inceputul relatiei. E important sa observam cum se manifesta cu ceilalti.

3. Lipsa de onestitate

Minciunile aparent nevinovate se pot transfoma ulterior in adevarate secrete dureroase, care vor distruge relatia. O relatie in care partenerii se obisnuiesc sa nu fie sinceri intre ei nu are viitor.

4. Sarcasmul si ironia

Chiar daca este doar pentru distractie, acest comportament poate afecta grav relatia si umileste persoana ironizata. Nu este nicidecum o dovada ca partenerul are simtul umorului.

Sursa foto: pastorflash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare