Dragoste

#relatie #partener #iubire #dragoste

4 semne ca, de fapt, nu-l mai iubesti

Primii pasi intr-o poveste de dragoste sunt intotdeauna insotiti de o stare de euforie in care simti ca ai puteri speciale, ca poti face orice pentru persoana iubita sau ca lumea intreaga ar trebui sa stie despre voi doi.

Momentul adevarului insa, cand incepi sa iti vezi partenerul intr-o lumina reala, poate fi un adevarat soc pentru cupluri, acesta fiind si pragul despartirii pentru multe dintre ele. Iata si semnele care iti pot da de stire ca povestea de iubire a luat sfarsit.

Ochii, fereastra sufletului

Nimic nu spune mai bine ce simti decat privirea ta, caci, dupa cum se spune, ochii sunt fereastra sufletului. Din momentul in care iti feresti ochii de privirea partenerului, poti fi sigura ca exista motive serioase sa analizezi mai bine daca relatia voastra mai poate continua.

Evidentele sunt si mai clare daca privirea iti este atrasa tot mai des de alti posibili pretrendenti la un loc in inima ta.

Unde au disparut fluturii?

Mai tii minte senzatia aceea din miez de noapte in care stoluri de fluturi imaginari iti invadau stomacul si te tineau treaza pana in zori?

Pare sa fi trecut cam mult timp de cand ai simtit-o ultima ara, nu-i asa? E un semn ca magia fiorilor dragostei s-a cam destramat si, desi acest lucru nu reprezinta neaparat un simptom al unei despartiri iminente, ar fi bine sa reanalizezi relatia voastra pentru a vedea incontro se indreapta.

Un pat rece

Clar, armonia de la inceput a starnit si scantei intense intre tine si partener in momentele de intimitate. Acum insa, parca totul s-a diluat si, noaptea patul iti pare gol, desi el doarme alaturi de tine.

Sexul reprezinta un liant important intr-o relatie, dar joaca si rolul de barometru al sentimentelor fiecaruia. Daca nu mai simti nevoia sa il rasfeti si sa il provoci in intimitatea dormitorului, inseamna ca atractia pentru el s-a diminuat, la fel ca si intensitatea sentimentelor tale.

O lipsa inexplicabila

Nu ai putea sa explici nimanui ceea ce simti cu adevarat, dar senzatia clara e ca ceva lipseste in relatia voastra. 

A fost acolo inainte, ai trait-o din plin, dar acum nu mai stii cum sa aduci starea aceea inapoi si nici nu poti sa o definesti clar. Sa fi fost dragostea?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului