Dragoste

#iubit # barbatul perfect #gasirea barbatului perfect #intalnire barbat perfect

4 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a gasi barbatul perfect

Una dintre cele mai grele misiuni pe care le intampina femeile in viata este aceea de a gasi barbatul perfect. Specialistii in relatii sunt de parere insa ca acest lucuru nu este atat de dificil pe cat pare si ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi momentele si locurile potrivite pentru a intalni marea dragoste. Iata cateva etape pe care trebuie sa le parcurgi insa pentru a gasi barbatul ideal:

1. Cunoaste-te pe tine insuti

Pentru a gasi barbatul ideal trebuie mai intai sa stii ceea ce vrei. Inainte de te casatori cu sufletul pereche va trebui sa fii capabila sa il recunosti, de aceea este foarte important sa stii dinainte ce calitati trebuie sa aiba barbatul pe care il cauti. Totusi, nu urma cu exactitate aceasta lista de calitati, deoarece ea are doar scopul de a restrange optiunile si de a crea o baza de criterii inaintea unei alegeri importante.

2. Priveste in jurul tau

Exista situatii sa iti cunosti deja sufletul-pereche, insa sa nu constientizezi inca acest lucru. Asadar, inainte de a merge in cautarea barbatului ideal, priveste in jurul tau pentru a fi sigura ca nu l-ai intalnit deja. Poate fi cel mai bun prieten sau chiar un coleg care sta aproape de tine mai tot timpul. Intreaba-te asadar daca oamenii din jurul tau sunt doar prieteni sau poate ei inseamna mult mai mult pentru tine.

3. Discuta, discuta si iar discuta

Nu poti intra intr-o relatie daca mereu iti este teama sa incepi o conversatie. Daca te simti atrasa de un barbat nu fi timida, canalizeaza-ti energia si intreaga atentie si fa-ti curajul sa il abordezi. Discutiile te ajuta sa scapi de emotii si, de ce nu, iti pot aduce chiar barbatul ideal.

4. Cauta barbatii potriviti la locul potrivit

Arunca o privire pe lista de calitati pe care le cauti la un barbat si vei afla rapid si locul in care il vei gasi. Daca vrei un barbat creativ, pasional si talentat, atunci trebuie sa mergi la diverse concerte si spectacole. Daca doresti insa un barbat atletic, musculos si energic ar trebui sa faci o vizita la sala de sport. Vei intalni o multime de oameni care sa intruneasca trasaturile pe care le cauti, insa vei simti cu siguranta care este cel potrivit pentru tine.

Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare