Dragoste

#patinaj #bowling #biliard #schi #activitati intalnire dubla #intalnire dubla sarbatori

4 idei distractive pentru o intalnire dubla de sarbatori

De sarbatori, nimic nu este mai frumos decat sa traiesti magia Craciunului alaturi de persoana iubita. Iar atunci cand vreti sa va distrati cu adevarat, este suficient sa puneti mana pe telefon si sa stabiliti o intalnire dubla cu un cuplu de prieteni apropiati. Iata patru idei de care te poti bucura incepand de azi!

1. Petreceti o noapte jucandu-va

Nimic nu este mai distractiv decat sa iti inviti prietenii sau sa le accepti invitatia la o noapte de distractie ca in liceu sau facultate. Jucati-va tenis de masa sau bowling pe consola video preferata, iar cand v-ati plictisit de ea, schimbati-o cu niste jocuri clasice pe tabla, de genul Monopoly sau Scrabble.

2. Duceti-va la patinoar

Patinoarul este o alta modalitate perfecta pentru a va distra foarte bine in patru si in acelasi timp sa simtiti din plin spiritul sarbatorilor de iarna. Alege un patinoar in aer liber si dati frau liber fanteziei pe gheata. Dupa ce ati obosit bine, puteti sa va relaxati in compania unei cani de vin fiert cu scortisoara. Ce poate fi mai frumos de atat?

3. Biliard sau bowling?

Cine poate rezista unei mici competitii intre cupluri? Afara ninge frumos, iar voi sunteti inauntru si va aratati maiestria cu bila de bowling si tacul de biliard. Daca v-ati plictisit sa concurati ca si cuplu, puteti sa organizati perechile in functie de sexe, fetele contra baietilor.

Indiferent pentru ce optati, o seara la un astfel de club alaturi de un alt cuplu este o modalitate antrenanta si distractiva de a va petrece timpul.

4. Mergeti la schi impreuna

Puneti la cale o mica evadare din oras si distrati-va in patru la schi. In cazul in care cineva din grup nu a invatat inca tainele acestui sport de iarna, muntele ofera nenumarate alte posibilitati de distractie, de la banalul derdelus cu sania si pana la plimbari cu ATV-ul prin padurea acoperita de zapada.

Pentru ca imprevizibilul face lucrurile si mai frumoase, sariti peste partea cu rezervarea, suiti-va in masina si duceti-va la distractie.

Sursa foto: tinayuskova.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare