Dragoste

#cuplu #sarbatori iarna #sarbatori #relatie #sarbatori partener

3 strategii pentru Sarbatori perfecte alaturi de partener

Sarbatorile de iarna vin si cu o puternica parte spirituala, care ii ajuta pe oameni sa devina mai buni, mai intelegatori si mult mai apropiati. Asadar, poti profita si tu de aceste sarbatori pentru a readuce armonia si pasiunea in viata de cuplu. Caldura si atmosfera primitoare ale Craciunului pot fi o buna oportunitate de a reimprospata si lega mult mai puternic relatia ta. Iata cateva strategii care te pot ajuta sa ai Sarbatori de neuitat alaturi de partenerul tau de viata:

1. O vacanta in doi

O vacanta este intotdeauna un bun prilej de apropiere in cuplu. Daca aceasta este programata chiar de Craciun, atunci valoarea si semnificatiile sale vor fi si mai puternice. Un cadru natural si decorul fabulos al Sarbatorilor de iarna pot schimba starea de spirit a partenerilor, mai ales atunci cand vine vorba despre relatiile intime. Asadar, o vacanta in doi, departe de lume, intr-un cadru de basm, ar putea fi o buna ocazie de a regasi din nou sentimentul placut al primelor intalniri.

2. Uita de reprosuri

Sarbatorile te ajuta sa constientizezi cat de importante sunt persoanele de langa tine si ca esti foarte norocos ca ai pe cineva alaturi in aceste momente pline de caldura. Asadar, chiar daca partenerul tau a uitat sa cumpere ce l-ai rugat sau nu a dus gunoiul, nu te infuria, incearca sa treci peste orice tensiuni in perioada Sarbatorilor, deoarece ele transpun bunastare, iubire si intelegere.

Priveste putin in trecut si aminteste-ti de lucrurile bune din viata ta de cuplu, caci Sarbatorile de iarna presara dragoste in jur si te fac sa fii mai permisiv si mai iubitor.

3. Renunta la pesimism

Bucuria, dragostea si optimismul sunt cuvintele ce caracterizeaza perfect Sarbatorile de iarna. Inspira-te si tu din aceste cuvinte si lasa-le sa iti patrunda in spirit. Daca esti optimist, lucrurile iti vor merge pe bine pe toate planurile, mai ales in viata de cuplu. De asemenea, Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej de comunicare, de exprimare a dorintelor. Asadar, incearca sa implementezi aceasta comunicare calda si in relatia ta. Un spirit activ si creativ il va umple de energie pozitiva si pe partenerul tau.

Sursa foto: hollywoodmag.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare