Dragoste

#risc divort #cum sa il cuceresti #relatii serioase #mituri relatie #divort

3 porunci in relatii, pe care trebuie sa le incalci acum!

Vrei o relatie fericita? Atunci trebuie sa renunti la cateva concepte pe care expertii in relatii le considera nu doar invechite, ci si daunatoare cuplului.

1. Dormiti intotdeauna impreuna. Multe cupluri sunt nevoite să doarmă separat dintr-o mulţime de motive: muncesc in orase diferite, calatoresc mult, au program de lucru diferit, au copii etc. Niciunul dintre parteneri nu ar trebui să se supere din acest motiv, nefiind deloc un semn al sfârşitului relaţiei. Fiecare ar trebui să se bucure de posibilitatea de a dormi singur, ca în copilărie.

2. Certurile duc la divort. Se întâmplă adesea ca problemele nerezolvate dintre soţi să ducă la certuri, dar pare, totuşi, o copilărie ca aceştia să se gândească la despărţire. Există o mulţime de modalităţi de rezolvare a disputelor, important este să existe dorinţa de a rămâne împreună. Comunicarea este esentiala, iar certurile constructive ajuta, nu distrug relatia.

3. Vacantele trebuie facute mereu in doi. Uneori, câteva zile de vacanţă fără partenerul de căsnicie poate fi o sursă de inspiraţie şi de întărire a legăturii dintre cei doi. Este foarte util ca uneori, el să meargă în weekend în excursie doar cu băieţii, aşa cum şi femeilor le va fi bine dacă vor petrece câteva zile doar cu prietenele lor. Ideal ar fi ca vacanţele să fie simultan, pentru ca niciunul dintre parteneri să nu se simtă singur. De asemenea, poti profita de cateva zile de delegatie pentru a face ceva pentru tine, in timp ce partenerul se poate bucura de cateva clipe de asa-zisa libertate. Nu-ti fa griji, nu inseamna o pauza de la relatie, ci doar o pauza de la rutina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare