Dragoste

#obiceiuri enervante partener #obiceiuri partener #mutat impreuna #relatie de cuplu #partener #cuplu

3 obiceiuri enervante ale partenerului pe care le afli doar dupa ce te muti cu el

Odata ce ati luat decizia de a va muta impreuna, pregateste-te sa descoperi si partile mai putin bune ale personalitatii iubitului tau. Iata cateva dintre obiceiurile enervante ale partenerului, care le scot din sarite pe femei, oricat ar fi de calme. Vestea buna este ca naravurile se pot repara, daca stii cum sa actionezi.

Aude doar ce vrea sa auda

Daca il trimiti sa duca gunoiul, ai toate sansele sa vorbesti singura, insa daca ii spui ca il astepti in dormitor, pe un ton mieros, nici nu apuci sa-ti termini bine cuvintele si a si venit langa tine, tandru si entuziasmat. Ei bine, barbatii au nesuferitul obicei de a auzi doar ce vor ei sa auda. In astfel de situatii, plateste-i cu aceeasi moneda!

Iar cand vine vorba de meciurile de fotbal, poti sa iti iei adio chiar si de la sexul pasional de dinainte de culcare. Nici cea mai indecenta propunere venita din partea ta nu il va face sa se ridice din fata televizorului. Cand stii ca joaca echipa lui preferata, fa-ti timp doar pentru tine: citeste o carte, mergi cu prietenele in oras sau urmareste serialul preferat.

Nu pune lucrurile la locul lor

Tu stii si cu ochii inchisi unde se afla puloverul acela rosu sau telecomanda, pentru ca au locul lor, unde le pui mereu. Insa pentru barbati, este mult mai greu sa fie ordonati, asa ca nu este de mirare ca in dressing este un mic haos sau ca isi mai lasa sosetele in mijlocul casei. Mai rau este ca tot pe tine te intreaba cand nu le gaseste. In astfel de situatii, nu strange tu dupa el, ci roaga-l sa fie mai atent si sa puna mereu lucrurile in locul din care le-a luat.

La fel de enervant poate fi si cand il suni sa iti cumpere ceva de la magazin, cand este in drum spre casa, iar el vine cu alte cumparaturi. In loc sa il suni, trimite-i un mesaj, ca sa fii sigura ca nu va mai incurca merele cu... perele.

Cand sunt bolnavi, se termina lumea

In momentul in care se imbolnavesc de o banala raceala sau daca au o durere mai puternica de cap, multi barbati se poarta de parca ar trece prin cea mai grea incercare din viata lor. Se plang non stop si nu sunt niciodata multumiti: durerea este prea mare, ceaiul este prea fierbinte, supa nu are gust, febra este de-a dreptul chinuitoare.

In astfel de momente, trebuie doar sa ai rabdare, sa te oferi sa mergi cu el la medic si sa ii cumperi medicamentele de la farmacie. Pana la urma si el va face aceste lucruri pentru tine cand te imbolnavesti.

Sursa foto: sites.psu.edu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului