Dragoste

#relatii #relatie fericita # cum sa alegi iubit # secret relatii

3 motive sa-ti alegi un iubit cu capul in nori

2. Nu lasa imposibilul sa-i limiteze actiunile

Persoanele realiste au tendinta ca, si atunci cand viseaza, sa ramana in limitele a ceea ce li se pare posibil, realizabil, involuntar impunand o limitare a actiunilor. Diferenta oferita de un optimist incurabil este ca acesta va cauta aventura, nu se va teme de pericol, tocmai pentru noutatea si, de ce nu - oportunitatea -, pe care o poate aduce.

Aceasta tendinta a visatorilor de a depasi limitele este vazuta uneori intr-o lumina proasta, tocmai pentru ca riscul asumat nu inseamna automat obtinerea unui succes. In cazul unui esec dezamagirea partenerului realist o va depasi pe cea a optimistului incurabil. Totusi, nu uita ca este placut sa stii ca partenerul, un romantic si un visator, si-ar asuma riscuri nebanuite pentru o viata de cuplu perfecta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare