Dragoste

#telefon mobil #infidelitate #facebook #sms #urmarire # spionare #vizita la serviciu

3 moduri prin care iti poti spiona partenerul

Spionarea partenerului nu este o activitate placuta, insa uneori este necesara, mai ales daca banuiesti ca te-ar insela. Exista o multime de modalitati prin care sa-ti spionezi iubitul sau iubita, unele mai simple, altele mai complicate si costisitoare. Cu tact si rabdare, poti afla ceea ce te intereseaza, fara ca persoana de langa tine sa-si dea seama ca i-ai urmarit fiecare miscare.

1 Fa-ti un cont fals pe Facebook

Facebook-ul este una dintre cele mai simple cai prin care iti poti spiona partenerul. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont fals, cu nume de femeie sau de barbat, dupa caz. Nu incerca sa-ti abordezi partenerul imediat dupa ce ti-ai creat contul, deoarece ii vei da de inteles ca ceva este in neregula. Incearca sa-ti faci cativa prieteni, posteaza imagini si filmulete, astfel incat sa se vada ca esti activ.

Abia cand contul dobandeste vechime si pare real, iti poti atrage partenerul in discutii si ii poti propune sa va intalniti. Daca va fi interesat de persoana fictiva si va da curs propunerilor indecente, inseamna ca nu iti este pe deplin loial.

2 Verifica-i telefonul

Cand partenerul tau este la dus, ai ocazia sa-i verifici telefonul pe indelete. Oricat de mult ar incerca sa ascunda anumite urme ale infidelitatii, mai devreme sau mai tarziu un detaliu tot ii va scapa, fie ca este vorba despre un SMS compromitator, fie ca este vorba despre un apel necunoscut.

Daca partenerul tau obisnuieste sa ia telefonul cu el inclusiv la dus si nu iti da ocazia sa-i spionezi casuta de mesaje, este posibil sa se fereasca de tine de teama sa nu ii descoperi infidelitatea, ceea ce inseamna ca trebuie sa cercetezi mai mult cazul.

3 Fa-i o vizita inopinata la serviciu

Partenerul tau obisnuieste sa stea frecvent peste program si nu-ti raspunde la telefon in timpul zilei? Daca vrei sa-l spionezi, fa-i o vizita inopinata la serviciu, in jurul pranzului sau dupa terminarea programului. Spune-i ca ai vrut sa-i faci o surpriza si analizeaza-i comportamentul. Daca este agitat si nu pare incantat de vizita ta, inseamna ca iti ascunde ceva. Colegii lui ti-ar putea oferi alte indicii pretioase despre partenerul tau si te-ar putea ajuta sa il spionezi "de la distanta".

Pe langa aceste metode simple de spionare a partenerului, trebuie sa stii ca exista si alte modalitati prin care poti gasi indicii ale infidelitatii lui: programe de spionat computerul, aplicatii pentru telefonul mobil sau, de ce nu, angajarea unui detectiv particular.

Sursa foto: spyingmobiles.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare