Dragoste

#relatii #sotie #barbati #amanta

10 semne ca isi cauta o amanta, nu o sotie

Barbatii care isi cauta amante tind sa se comporte diferit de cei care isi cauta o sotie. Acestia lasa, fara sa vrea, semnale care arata acest lucru. Este important sa le vezi, sa le recunosti si sa le constientizezi daca nu vrei sa cazi in plasa acestora.

Iata care sunt cele mai importante semne ca un barbat isi cauta o amanta!

1. “Setea” este reala

Barbatii care cauta o amanta tind sa fie mult mai insetati decat cei care cauta o sotie de relatiile intime. Motivul este ca acestia au deja o sotie acasa; ei cauta doar placere si validare si, prin urmare, vor actiona in consecinta.

2. Nu-ti va spune numele sau real, unde lucreaza cu adevarat sau orice alta informatie serioasa despre el

Buzele dezlipite scufunda nave, iar majoritatea barbatilor casatoriti stiu asta. Drept urmare, multi vor merge pe varfuri in jurul informatiilor de identificare sau vor scurta conversatia despre statutul lor de burlac. Cu cat este mai tacut in privinta vietii sale, cu atat sunt mai mari sansele ca el sa caute o amanta, mai degraba decat o sotie.

3. Se comporta infiorator

O multime de barbati casatoriti (sau luati) tind sa uite cum sa flirteze cu o fata cu care nu sunt casatoriti. Drept urmare, ei tind sa fie stangaci si neindemanatici atunci cand incearca sa flirteze cu fetele si sfarsesc prin a parea infioratori. Alti barbati casatoriti au tendinta de a nu vedea alte femei la acelasi nivel cu sotiile lor, ceea ce inseamna ca, la randul lor, pot face lucruri pe care nu le-ar face niciodata cu sotiile lor, cum ar fi sa trimita poze cu indecente.

4. Sau, are un joc super sofisticat

Nu ajungi sa te casatoresti fara sa ai un fel de abilitate de a fermeca o persoana sa traiasca cu tine. Pentru baietii care au fost intotdeauna operatori usori, faptul ca sunt casatoriti adauga adesea un plus de incredere. Da, ei pot sa vorbeasca cu tine si tu ii poti respinge, dar cui ii pasa? Au o alta fata acasa care ii asteapta si stiu asta.

5. Isi ascunde mana pe care ar purta verigheta

Chiar si atunci cand nu poarta verigheta, o multime de barbati casatoriti isi vor ascunde instinctiv mana doar din memorie musculara. Motivul este evident: nu vor ca tu sa tragi cu ochiul la linia de bronz de pe mana lor sau nu vor ca tu sa vezi inelul.

6. Exista o neconcordanta serioasa intre tine si el

De cele mai multe ori, barbatii casatoriti sunt extrem de conservatori. Barbatii casatoriti nu cauta o partenera de viata; ei cauta ceva varietate, iar asta inseamna ca vor cauta probabil pe cineva care nu seamana cu sotia lor.

Daca observi ca este mult mai in varsta decat tine, mult mai tanar decat tine, mult mai bogat decat tine sau mult mai conservator decat tine, acesta este unul dintre semnele ca isi cauta o amanta nu o partenera.

7. Iti spune la propriu sa tii lucrurile la modul cel mai discret

Acesta nu este niciodata, niciodata un semn bun. In cel mai bun caz, ii este rusine sa fie atras de tine. In cel mai rau caz, tu esti fata secundara si el incearca sa impiedice ca nevasta sau iubita lui sa afle despre tine.

8. Conversatia se indreapta in mod regulat spre fetisuri sexuale

Ai fi surprinsa sa afli cati barbati sunt ingroziti sa isi arate latura perversa sotiilor lor. Din motiv, unii barbati cauta satisfactia in afara casatoriei. 

9. Isi etaleaza puternic partea de "Sugar Daddy" a lucrurilor

Da, o multime de barbati care cauta o piesa secundara cauta validare. Deci, ei vor dori adesea ca fata sa "ooh" si "ahh" la banii pe care ii face si ar putea, de asemenea, sa “pompeze” bani pentru a tine gura fetei inchisa.

10. Se plange in mod regulat despre casnicia nefericita pe care o au

O parte din barbatii casatoriti care isi cauta o amanta, mai ales daca aceasta ii cunoste istoricul, se vor plange adesea ca au o casnicie nefericita. Ba chiar unii sustin ca vor sa divorteze sau ca se afla in plin proces de divort, doar pentru a te face sa ajungi in patul lor, fara insa ca acest lucru sa fie adevarat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului