Cele mai citite despre dotari

Cum sa cureti covorul

Curatarea covorului este principalul aspect al igienei unei locuinte.

Cat te costa sa arati bine?

Imbracamintea, zambetul, coafura si tenul fac parte din imaginea pe care si-o formeaza cineva cand ne cunoaste pentru prima data.

Patul vechi scartaie? Relaxeaza-te!

Transforma orele de obligatorii de odihna in momente de relaxare si placere maxima. Intoarce-te in timp si rasfata-te pe un pat cu apa experimentat inca de pe vremea persanilor sau profita de tehnologia de ultima ora si seteaza-ti patul dupa necesitatile organismului tau.

Cele mai noi despre dotari

5 criterii cheie pe care trebuie sa le bifeze un apartament de 4 camere ce merita cumparat in Bucuresti

Cauti apartamente noi cu 4 camere in Bucuresti, insa nu stii exact ce sa alegi? Exista o multime de oferte pe piata imobiliara in acest moment, in diferite zone ale capitalei, pentru o varietate de bugete si preferinte.

Reguli si recomandari pentru amenajarea si dotarea unui hotel

Unitatile hoteliere din Romania sunt clasificate in cinci categorii, in functie de gradul de confort si utilitatile puse la dispozitia clientilor. Nivelul de clasificare este reprezentat de stele, incepand cu hotelurile de o stea - care asigura standardele minime – pana la hotelurile de cinci stele.

KTM 1290 SUPER DUKE R, hyper naked-ul cu supranumele de „BESTIE”, nu are egal pe strada si pe circuit

KTM 1290 SUPER DUKE R se remarca printr-un intreg arsenal tehnologic pentru a servi experientei de riding supreme. Unele tehnologii sunt vizibile cu ochiul liber, precum farul frontal cu LED reproiectat si admisia de aer integrata. Altele, in schimb, „se ascund” in constructia complexa a acestui hyper naked cu look agresiv.