Cele mai citite despre Dorin

Incalzirea in pardoseala cu agent termic

Sistemul de incalzire prin pardoseala reprezinta o eficientizare a sistemului clasic de incalzire.

Infectia urinara, o afectiune a sezonului rece

Infectia urinara este o afectiune inflamatorie produsa de diverse microorganisme care, odata ce ajung la nivelul aparatului urinar, se inmultesc, iar in timp cauzeaza modificari ale functionarii rinichilor si ale cailor urinare.

O noua dimensiune in diagnosticarea si tratamentul cu biorezonanta

Influenta substantelor toxice din mediul inconjurator care patrund in organism se manifesta la foarte multi oameni printr-o nervozitate permanenta, oboseala, lipsa de concentrare.

Cele mai noi despre Dorin

Gomag Virtual Summit da tonul evenimentelor pentru business si eCommerce, pe 14-18 februarie

Ajuns la cea de-a sasea editie, Gomag Virtual Summit 2022 are loc in perioada 14-18 februarie, sub forma unor sesiuni video live accesibile pentru cei inregistrati. Echipa Gomag a dat startul inscrierilor la primul eveniment online pentru business si eCommerce din acest an.

ATREA Romania: “In acest an am livrat 240 de aparate de ventilatie cu recuperare de caldura pentru scoli. Este primul an cu cerere masiva pe acest segment”

Atrea, cel mai important producator de sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura din Romania estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri cu 20% fata de 2020. “Una dintre liniile de business pe care ne-am concentrat in acest an, si anume sistemele de ventilatie pentru institutii de invatamant, a avut o crestere de aproape 400%. In acest an am livrat 240 de aparate de ventilatie cu recuperare de caldura pentru scoli. Este primul an cu cerere masiva pe acest segment pentru ca autoritatile locale, care gestioneaza aceste cladiri, incep sa inteleaga avantajele sistemelor de ventilatie, mai ales in contextul pandemiei, dar si pentru cresterea eficientei actului educational. Nu in ultimul rand vorbim despre o economie consistenta la energie, avand in vedere ca in institutiile respective nu se mai foloseste metoda aerisirii prin deschiderea geamurilor”, declara Dorin Salamac, director general Atrea Romania.

Atrea, lider pe piata ventilatie cu recuperare de caldura: “numarul proiectelor care vor include si solutii de racire centralizata se va dubla la anul, pe segmentul caselor individuale”

Atrea, lider pe piata ventilatie cu recuperare de caldura: “numarul proiectelor care vor include si solutii de racire centralizata se va dubla la anul, pe segmentul caselor individuale”