Do it yourself

# revitalizare #morcovi #avocado #masca ten

Masca de avocado si morcov. Iti revitalizeaza tenul in doua saptamani

Acum, pentru ca petreci toata ziua in casa este momentul ideal pentru a-ti imbunatati aspectul tenului si o poti face prin perfectionarea rutinelor tale de frumusete si aplicarea unor ingrediente naturale care sa te faca sa arati mai tanara. Pentru asta, o masca revitalizanta cu avocado si morcov este foarte potrivita.

Pielea fetei tinde sa se deterioreze mai repede decat cea a restului corpului, deoarece este expusa constant la soare si contaminare, de aceea este important sa ai o rutina de frumusete care ajuta la curatarea impuritatilor si la prevenirea aparitiei ridurilor de expresie.

Masca de avocado si morcov ofera beneficii diferite pentru ingrijirea pielii, deoarece avocado este un excelent hidratant natural. Pe langa faptul ca ajuta la metabolizarea colagenului, ceea ce confera fermitate, este un aliat excelent impotriva ridurilor profunde si combate vergeturile.

Morcovul, pe de alta parte, contine o cantitate mare de vitamina A, un puternic antioxidant care ataca radicalii liberi si combate semnele imbatranirii. Pregatirea acestei masti este foarte simpla si ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1/2 avocado
  • galbenusul unui ou
  • 1 lingura de miere.

Cum se prepara

Pentru a pregati aceasta masca, trebuie doar sa fierbi morcovii si sa-i pasezi. Apoi adaugi avocado, mierea si galbenusul de ou, amestecand perfect pentru a se forma o pasta. Amestecul il poti aplica pe fata si pe gat, lasandu-l sa actioneze 30 de minute, apoi clatesti cu apa calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare