Do it yourself

#epilare definitiva #epilare

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva in zonele mai sensibile?

Epilarea definitiva cu laser devine tot mai populara in secolul al XXI-lea, in detrimentul altor metode conventionale. Putem opta pentru eliminarea pilozitatii de pe membrele superioare sau inferioare, de pe abdomen sau de pe spate. Totusi, cu atat mai mult castiga teren tratamentul de fotoepilare atunci cand vine vorba de zonele mai sensibile ale corpului nostru: zona faciala si cea inghinala. Motivul? Lipsa durerii si efectele de lunga durata.

Desi avem la dispozitie multe metode pentru a indeparta parul nedorit din zona inghinala - lama de ras, crema si aparatul depilator, sau ceara - niciuna nu ofera un aspect al pielii fara cusur.

Epilarea definitiva inghinala cu laser e tratamentul estetic prin care parul nedorit este eliminat din acea zona. Va puteti lua adio de la iritatii, fire de par crescute sub piele si alte afectiuni dermatologice precum foliculita, care sunt frecvent intalnite in cazul epilarii cu aparat, lama de ras sau ceara. Aspectul neted si catifelat e garantat prin intermediul epilarii definitive, studiile confirmand faptul ca tratamentul cu laser e cea mai eficienta metoda de a scapa definitiv de parul nedorit din zona inghinala.

La Clinica Med-Art din Cluj-Napoca, beneficiati de servicii de inalta calitate, oferite de specialisti cu experienta in domeniul epilarii definitive. Aparatul cu laser Primelase HR propune una dintre cele mai performante tehnologii din industria estetica, oferind tratamente de inalta calitate pentru pacientii sai. Intreg procesul este controlat si sigur, fiind mereu monitorizat de experti. Frecventa sedintelor de epilare definitiva in zona inghinala poate varia intre 6 si 12 saptamani, iar durata lor - in medie - variaza intre 10 si 15 minute.

Ce presupune epilarea definitiva in zona faciala?

O alta zona sensibila in care eliminarea firelor de par nedorite e o corvoada, e zona fetei. Atat femeile, cat si barbatii, apeleaza la diferite proceduri de epilare faciala - aparatul de ras, lama de ras, crema depilatoare sau benzile cu ceara - si vedem cum dezavantajele sunt mai multe decat beneficiile. Toate aceste metode conventionale dureroase si vin la pachet cu efecte adverse, precum inrosirea pielii, umflaturi sau iritatii, iau prea mult timp si sunt recurente. Solutia? Epilarea definitiva cu laser.

Clinica Med-Art propune cel mai eficient sistem de epilare definitiva pentru parul facial. Majoritatea pacientilor care aleg clinica din Cluj opteaza pentru un tratament de fotoepilare pentru zona dintre sprancene, mustata si barba. Tehnologia Primelase cu fibra Alexandrite transforma chinurile epilarii faciale intr-o procedura simpla, sigura, non-invaziva, care mai presus de toate, nu doare. Toate acestea se datoreaza faptului ca in timpul actiunii laserului, cooler-ul raceste zona in care se lucreaza, iar pielea nu este agresata. Mai mult decat atat, specialistii clinicii au ani de experienta in domeniu si supravegheaza atent intregul proces. Ei ajusteaza temperatura astfel incat pacientul sa se simta cat mai confortabil. La capitolul efecte adverse, daca firul de par este mai gros, exista posibilitatea sa apara senzatia de caldura si impresia unor mici ciupituri; dar acestea sunt absolut normale si suportabile.

Inainte de inceperea oricarui tratament de epilare definitiva, se recomanda alegerea unei clinici dotate cu echipamentele si tehnologiile adecvate. orecum si consultarea unui medic specialist.

Sursa foto: dreamstime.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului