Do it yourself

#curatare #gratar

Cu ce poti curata gratarul. Trucul genial care il face ca nou

Atunci cand faceti gratar acasa, curatarea gratarului este, desi multi oameni o ignora, de o importanta majora.

 

Dupa un gratar bun, multi oameni au tendinta de a-l lasa necuratat pana data viitoare, ceea ce, in opinia expertilor, poate fi o greseala grava. Prin urmare, se recomanda intotdeauna sa stergeti gratarul cu un burete sau o perie de sarma si apoi cu o carpa umeda pentru a indeparta grasimea sau alte resturi. O alta metoda de curatare consta in acoperirea gratarelor cu folie de aluminiu si incalzirea lor. Acest proces va inmuia grasimea.

Cu toate acestea, exista un truc extrem de util pe care putini il cunosc si care nu necesita mare lucru, doar o ceapa. Produsul, pe care oricine il poate avea in camara, poate fi o arma secreta pentru a curata usor gratarul.

Cand termini de gatit, si dupa ce totul este caldut, tai o ceapa in doua si o freci energic pe gratar. Aceasta va indeparta rapid grasimea de pe gratar.

Unul dintre avantajele cepei si motivul pentru care este recomandata este reprezentat de proprietatile sale antibacteriene. Pe langa faptul ca este folosita pentru a indeparta mancarea si grasimea, va ajuta la eliminarea posibilelor bacterii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului