Do it yourself

#coronita toamna #plante toamna #decoratiuni toamna #diy

Coronitele toamnei care iti fac casa mai frumoasa

 

Pe masura ce vremea incepe sa se raceasca si frunzele incep sa dispara, e vremea sa aduc in casa decorul de toamna. Te va ajuta sa obtii o stare de spirit relaxanta si creeaza o atmosfera primitoare in locuinta. Usa de la intrare sau chiar cea de la living sau dormitorul matrimonial poate fi decorata cu o coronita de toamna. Trebuie doar sa iti pui imaginatia la contributie.

Iti venim in ajutor cu cateva modele interesante si usor de realizat.

Capacele de borcan se transforma intr-o coronita colorata

Capacele metalice de la borcane sunt ultimul lucru la care te-ai fi gandit atunci cand vine vorba despre coronite decorative de toamna. Cu toate acestea, e suficient sa aplici pe marginea lor washitape, banda adeziva decorativa, sa le gauresti pe mijloc cu varful unui cutit ascutit, apoi sa treci o panglica prin orificiul obtinut. Si iese ceva de genul coronitei din imaginea de mai sus.

Filtre de cafea si conuri de brad pentru o coronita naturala

Filtrele de cafea din hartie, cele care au o culoare usor maronie, reprezinta o baza neutra pentru coronitele de toamna. Mototoleste-le sau pliaza-le in forma unui evantai pentru a crea volane. Fixeaza-le in forma unei coronite folosin pistolul de lipit cu silicon, apoi decoreaza coronita cu frunze uscate, conuri de brad, ghinde si betisoare de scortisoara. Vei obtine o coronita festiva foarte interesanta.

Coarde de la vita de vie si flori de bumbac, o combinatie soft si eleganta

 

O coronita de toamna nu trebuie sa aiba neaparat frunze ruginii. Crengutele subtiri de la vita de vie, acele coarde care o ajuta sa se catere, sunt perfecte pentru a forma o coronita. O poti decora apoi cu flori moi din bumbac. Vei obtine o piesa foarte decorativa.

 

 

O simpla plimbare prin parc in aceasta perioada a anului te va face sa intelegi ca ai la indemana o multime de elemente decorative pentru coronita de toamna. Unele dintre acestea sunt ghindele pe care le gasesti acum pe jos. Culege-le si fixeaza-le pe o coronita realizata din crengute subtiri. Prinde apoi coronita cu o funda mare din panza de sac.

Coronita din panusi vopsiti

Nu te-ai fi gandit ca ai putea folosi panusii de porumb pentru o coronita decorativa, recunoaste! E suficient sa usuci aceste frunze, apoi, cu un spray cu vopsea sa le colorezi. Aseaza-le in forma de cerc si vei obtine o piesa interesanta cu care sa impodobesti usa de la intrare.

Foto: homebnc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare