Sfaturi practice

#apartament la new york #casa la new york #new york apartament #new york

Viata la NEW YORK! Iata cum arata un apartament acolo

Acest apartament arata ca cele intalnite in filmele america. Situat intr-un complex rezidential cu numeroase facilitati, acest apartament este pur si simplu tot ce ti-ai fi putut dori vreodata. Nu ne crezi? Convinge-te singur!

Oferind facilitati, inclusiv un teren de baschet, o sala de gimnastica cu echipament Pilates, un simulator de golf, camere cu aburi, o sala de jocuri pentru arcade si ping pong si o biblioteca cu lambriuri care se deschide spre gradina amenajata a cladirii, cladirea pastreaza o intimitate, oferind rezidentilor spatii fantastice de relaxare si de joaca.

Cu un aspect atat elegant, cat si casual, imbinate cu vederi uimitoare deschise spre casele istorice West Village, acest apartament este cu adevarat perfect. Acest cuprinde 3 camere, 3 bai + una de serviciu, iar camera media a fost conceputa pentru a oferi intimitate, cat si cu divertisment. Camera principala are ferestre frumoase arcuite, orientate spre sud, cu vedere la raul Hudson si la apusurile sale de soare magice, un semineu confortabil, tavane boltite si podele de stejar alb. Bucataria mare cu ferestre, realizata la comanda si pictata manual este situata chiar langa camera mare. Prezentand vederi directe ale cladirii Empire State Building, bucataria are o multime de spatiu pentru o masa sau zona de relaxare.


 

Mai are si doua dormitoare secundare, ambele cu bai proprii, se afla intr-o aripa separata de suita master, creand un sentiment de intimitate. Dormitorul principal sau „suita luxoasa” cuprinde un dressing si o baie incredibila, dispune de vanitati artizanale lucrate manual si pardoseli din gresie de mozaic alb.



Apartamentul se afla pe o strada linistita plina de arbori. Complexul se numeste „The Shephard” si a fost reproiectat si complet renovat pentru a deveni una dintre cele mai frumoase si mai speciale cladiri rezidentiale din Manhattan.

Sursa imagini: Boldnewyork.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare