Sfaturi practice

#decoratiuni toamna #toamna #decorare casa #decorare #casa #decoratiuni

Pregateste-ti casa pentru toamna! 5 idei fantastice de decorare

Decoreaza-ti casa pentru toamna! Iata cateva idei absolut superbe pe care le poti face pentru a iti decora casa toamna aceasta! Sunt simple si usor de facut si ii vor da un aer proaspat casei tale. Iata ce ai de facut:

Ghirlanda din frunzele cazute

Iti trebuie cateva frunze mari, sclipici si lipici. Dupa ce ai terminat de decorat frunzele, da-le o gaura langa codita si atarna o panglica. Foloseste frunzele sclipitoare pentru a-ti decora semineul, peretele sau usa de la intrare.

Magia din gradina

Daca iti doresti sa ai o gradina vesnic inflorita, dar nu stii cum sa faci asta, noi avem raspunsul! Iata cat de bine arata aceste flori facute din ata si lana. Lasa-ti imaginatia libera si creeaza-ti propriile flori!

Suport pentru lumanari

O sa ai nevoie de un borcan, vopsea, o frunza si putina sfoara. Lipeste frunza de borcan, iar apoi picteaza restul suprafetei in culoarea ta preferata. Dupa ce s-a uscat indeparteaza frunza, leaga sfoara la gura borcanului si nu iti ramane decat sa pui lumanarea inauntru.

Parfumant din ghinde

Aceasta metoda de a-ti improspata casa este una inedita si foarte creativa! Atunci cand te plimbi prin parc aduna cateva ghinde si ia-le acasa cu tine. Coloreaza-le in culorile tale preferate, dar incearca sa folosesti culori cat mai vii. Dupa ce ai terminat aseaza-le intr-un bol transparent si picura pe ele cativa stropi de parfum si aseaza-le in camera de zi.

Suport de pahare

Protejeaza-ti masa cu suporturi de pahar facute din...lemn! Iata cat de bine arata si cat de usor sunt de intretinut. Ca un plus: le poti picta in orice culoare vrei tu, le poti face ce model vrei tu sau le poti lasa asa cum sunt. Oricum arata grozav!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea