Sfaturi practice

#renovare bucatarie #renovare #bucatarie #podea #culori

Nu stii cum sa iti decorezi bucataria? Te vei indragosti de aceste idei

Bucataria este cea mai importanta camera din casa, asa cum am spus in alte articole. Acesta este locul unde se intampla magia si unde se aduna intreaga familie. Daca aveti o casa mica, bucataria este camera in care va petreceti cea mai mare parte a timpului si este foarte important sa fie primitoare si confortabila. In timp ce va proiectati bucataria incercati sa adaugati un pic din personalitatea dvs., in acest fel va veti simti mai confortabil in aceasta incapere.

1. Alb-negru

Nu puteti gresi daca alegeti acest design! Este simplu si usor de facut, si ca un plus va va oferi un aspect interesant in camera dvs. Folosind gresie alb-negru puteti crea un aspect de mozaic, de masa de sah sau puteti juca cu gresia si puteti crea diferite modele. In loc de negru, puteti folosi orice alta culoare, cum ar fi alb si portocaliu, alb si turcoaz sau alb si maro. Stilul este in mainile tale!

2. Se amesteca si se potriveste

Imaginea de mai jos este absolut minunata! Combinatia dintre modele diferite nu ar putea arata mai bine. Mixarea si potrivirea este un lucru foarte dificil de realizat, deoarece nu toate modelele pot fi combinate cu altele. Daca doriti sa incercati acest truc va trebui sa luati in considerare urmatoarele lucruri: culorile trebuie sa fie din aceeasi paleta si daca veti folosi o culoare pentru a sparge monotonia incercati sa utilizati ceva care se potriveste. De exemplu, in imaginea de mai jos, culoarea principala este gri si "culoarea de rupere" este rosu, dar exista un punct albastru, dar si galben.

3. Pardoseala fantezie

Aceste placi de pardoseala sunt absolut fantastice! Acestea ofera un aspect elegant si fantezist bucatariei dvs. si sunt un punct de atractie uimitor! Puteti alege dintr-o paleta foarte mare culorile pe care doriti sa le aveti in bucatarie. Daca optati pentru culori stralucitoare sau puternice ca rosu, portocaliu, verde sau albastru, incercati sa pastrati mobilierul simplu. Nu doriti sa creati un aspect kitsch!

4. Black & White tot drumul

Daca va place combinatia alb-negru, puteti proiecta intreaga dvs. bucatarie cu aceste culori. Dar nu uitati sa va asigurati ca folositi aceleasi nuante, exista peste optzeci de nuante de alb.

5. Podele si modele

Modelele pot arata cu adevarat minunat si pot schimba bucataria in bine! Daca sunteti obosit de vechile dvs. podele incercati aceste idei uimitoare! Bucataria nu este singurul loc unde puteti folosi aceste idei. Puteti adopta, de asemenea, o pardoseala modelata pentru camera dvs. de zi, scara, dormitor sau hol. Alegerea este a dvs.!

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea