Sfaturi practice

#amenajare #bucatarie #organizare #amenajarea casei #casa #sifonier

Cum sa ai o casa organizata in 5 pasi simpli

O casa dezorganizata poate lasa impresia de mizerie si neglijenta. Cu siguranta nu iti doresti ca locuinta ta sa fie vazuta astfel. De multe ori spatiul redus si lipsa de inspiratie in aranjarea lucrurilor sunt cei mai mari dusmani ai nostri! Iata cateva exemple in care poti reusi, fara prea mult efort, sa schimbi radical aspectul oricarei incaperi doar prin simpla aranjare a obiectelor!

1. Debaraua

Cu toate ca aceasta camara nu este tocmai mica, in prima faza proprietarii nu i-au acordat suficienta importanta, iar asta se vede din neglijenta cu care sunt asezate lucrurile pe rafturi. Dar dupa ce au zugravit-o si au vopsit rafturile aspectul incaperii a fost vizibil imbunatatit. Noile recipiente de stocare a ingredientelor schimba complet atmosfera, iar acum vechea si ticsita debara arata ca un raion fancy dintr-un magazin.

 

 

2. Bucataria

Bucataria este nucleul unei case. Aceasta este incaperea in care ne petrecem cel mai mult timp, aici este locul unde magia are loc. Dar nu-i intotdeauna usor sa pastram totul curat si ordonat. La fel se intampla si in cazul acestei bucatarii in care exista foarte mult ustensile si prea putine rafturi. Acest impediment a fost rezolvat in momentul in care s-a renuntat la lucrurile pe care nu le folosea. In plus, partile exterioare ale dulapurilor au fost folosite ca spatii de depozitare, pentru a castiga mai mult spatiu.

 

 

3. Spalatoria

Unele dintre indatoririle casnice, ce nu ne fac placere, pot deveni mai placute daca spatiul in care muncim este imbietor. Nu ai nevoie de multi bani pentru a schimba infatisarea unei camere, dar ai nevoie de putina creativitate! De exemplu, aceasta spalatorie a fost transfomata radical prin simpla zugravire a peretilor si rearanjarea obiectelor din incapere. In plus, a fost adaugata o mocheta vibranta si decoratiuni care sa ofere un aspect sic incaperii.

 

4. Sifonierul sau dressingul

Pentru multi dintre noi este o adevarata provocare sa mentinem ordinea in sifonier! Indiferent daca ai un simplu sifonier sau un dressing imens, cu siguranta vei intampina dificultati in a tine totul in ordine. In cazul acestui dressing, totul a fost transformat rapid, dupa adaugarea unor rafturi de depozitare. Incaperea pare acum mai spatioasa si mai curata.

5. Frigiderul

 

Cu toate ca nu pare atat de important, in general, frigiderele sunt cele mai dezorganizate spatii dintr-o casa. Dezordinea din frigider te poate impiedica sa ajungi cu usurinta sa iei obiectul dorit si, in acelasi timp, iti poate crea o stare de disconfort si enervare. Iata cat este de usor sa organizezi spatiul din frigider doar prin simpla aranjare a alimentelor in recipiente din plastic.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele