Sfaturi practice

#renovare baie #regi #amenajarea casei #casa # bai

Bai demne de regi! Tu ti-ai face asa ceva in casa?

Din antichitate aceasta camera a fost o parte importanta a casei. Spalatul a jucat un rol major in cultura si societatea antica romana. Romanii au ridicat baile la inaltul rang de arta pe masura ce aceste incaperi deveanu centrele lor de socializare.

1. Marmura tot drumul

Din cauza dificultatii de modului de procurare, acest material este cu adevarat costisitor. Dar merita sa o folositi. Fiecare design de baie creat pe baza de marmura este un succes garantat. Deci, sa vedem cateva poze despre cat de mare ar putea fi aceasta:

2. Bai care au priveliste

In cazul in care casa dvs. va permite, puteti proiecta baia pentru a avea o vedere fantastica. Nu va fi o pierdere de timp sau "imagine". Daca credeti ca singura modalitate de a profita de o vedere minunata este sa instalati o canapea chiar langa fereastra dvs., luati in considerare amplasarea unei cazi. Nu veti regreta, rezultatul final va fi uimitor. Utilizarea accesoriilor de aur poate imbunatati perspectiva oricarei camere, de ce sa nu le folositi si in baia dvs.? Amintiti-va ca nu este vorba despre cantitate, ci despre calitate. Deci, folositi-le doar ca detalii de accent si incercati sa nu exagerati. Pastrati-o simpla, dar nu plictisitoare.

3. Accesorii de aur

Utilizarea accesoriilor de aur poate imbunatati perspectiva oricarei camere, de ce sa nu le folositi si in baia dvs.? Amintiti-va ca nu este vorba despre cantitate, ci despre calitate. Deci, folositi-le doar ca detalii de accent si incercati sa nu exagerati. Pastrati-o simpla, dar nu plictisitoare.

4. Jacuzzi

De ce nu? Cel putin o data, fiecare adult dorea sa aiba propriul jacuzzi. Nu este atat de greu sa faceti loc pentru unul, dar poate fi costisitor. Acestea merita fiecare banut, ganditi-va doar la functiile de masaj si celelalte bucurii pe care vi le-ar putea da.

5. Designul regal

Nu in ultimul rand, acest design are totul. Marmura, vedere, detalii de aur si chiar si un jacuzzi. Nimic nu este suficient pentru o camera ca aceasta si cuvantul perfect pentru a o descrie este extravagant. Poate fi considerata opulenta, dar prin elementele arhitecturale pe care o astfel de camera le poate avea, nu este cel mai bun cuvant pentru a o descrie.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea