Sfaturi practice

#avantajele sistemelor de supraveghere #sisteme supraveghere pentru locuinta

5 motive pentru care să alegi un sistem de supraveghere pentru locuința ta

Sistemele de supraveghere pentru locuințe nu au fost niciodată un moft, cu toate că multe persoane nu le recunosc nici acum meritele pe deplin. Un sistem de supraveghere modern poate fi conectat la orice dispozitiv și astfel poți vedea în timp real ce se întâmplă în casa și în curtea ta. Indiferent dacă locuiești la bloc sau la curte, dacă vrei alungi anumite temeri, sistemele de supraveghere sunt exact ce îți trebuie. În cele ce urmează, îți vom enumera cinci motive pentru care să alegi un sistem de supraveghere pentru locuința ta. 

1. Pleci liniștit de acasă 

Nu-i așa că ori de câte ori pleci în vacanță sau în delegație, ai o senzație de anxietate numai când te gândești la casă și la ce se poate întâmpla? Din nefericire, orice locuință poate cădea pradă unui jaf, mai ales dacă hoții vor observa timp de mai multe zile că nu este nimeni acasă. Cu ajutorul unui sistem de supraveghere, poți vedea în timp real ce se întâmplă la tine acasă și astfel vei avea o vacanță sau o deplasare mult mai liniștită. 

2. Supraveghezi persoanele străine 

Dacă ai copii care stau cu bona sau persoane ce au nevoie de îngrijiri medicale sau îngrijire permanente și vrei să te asiguri că totul este în regulă, poți utiliza aceste sisteme de supraveghere. Însă, pentru ca totul să fie transparent, trebuie să înștiințezi persoanele ce îți trec pragul casei că vor fi supravegheate și că din când în când, poți privi imaginile. O persoană ce nu are nimic de ascuns, nu va avea probleme cu acest lucru. Încă un lucru important: camerele de supraveghere nu se montează în băi și nici în camera bonei (dacă este o bonă internă) sau a asistentei ori îngrijitoarei. 

 

 

3. Descurajezi producerea unei infracțiuni

Un sistem de supraveghere descurajează comiterea unor infracțiuni. Astfel, în momentul în care vor vedea camerele, tâlharii se vor gândi de două ori dacă vor să riște sau dacă se retrag. În cele mai multe dintre cazuri, vor renunța la gândul de a-ți tâlhări casa, așa că un astfel de sistem de supraveghere este extrem de eficient. 

4. Poți să ai grijă de animăluțele de companie 

Și animăluțele de companie pot fi supravegheate cu ajutorul unui astfel de sistem. Indiferent dacă ai un cățel, o pisică, papagal sau alte animăluțe, poți să ai grijă de ele de la distanță. Astfel, dacă observi o anumită problemă, poți merge acasă rapid sau poți ruga un vecin să se ocupe de situație. 

5. Urmărești non-stop ce se întâmplă în curte și în casă 

Nu puține sunt cazurile când diverse incidente se petrec în casă sau în curte. Un incendiu, inundație sau orice alt incident sunt situații extrem de neplăcute. În cazul în care ești plecat de acasă și se întâmplă o astfel de situație, poți avea o dovadă clară pentru poliție și pentru firma de asigurări, iar dacă se întâmplă exact când verifici tu camerele, poți cere ajutorul în timp util. 

Așadar, un sistem de supraveghere este foarte util în numeroase situații și merită investiția. Tu ai apela la un astfel de sistem? 

Sursa foto: Unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea