Dieta si nutritie

#secret italience #italience #slabit rapid #slabit #dieta #calorii

Vrei sa slabesti rapid? Fura secretul italiencelor

Preparatele traditional italiene sunt pastele si pizza. Desi acestea nu lipsesc niciodata de pe masa italiencelor, acestea reusesc sa se laude cu siluete de invidiat.

Ei bine, italiencele apeleaza la un ritual ce le ajuta sa piarda rapid in greutate si sa nu depuna caloriile consumate la o masa. Iata ce trebuie sa faci si tu daca iti doresti o silueta de invidiat.

Dupa o masa copioasa, italiencele apeleaza la passeggiata. Acest termen italienesc se traduce prin plimbare scurta si relaxanta. Astfel, dupa fiecare masa, italiencele pleaca la o scurta plimbare, ce le ajuta sa arda rapid caloriile.

Se pare ca o plimbare scurta, imediat dupa masa, este la fel de eficienta ca o plimbare lunga de 45-60 de minute. Activitatea fizica stimuleaza metabolismul si imbunatateste digestia.

Mai mult, se pare ca aceasta este si cauza pentru care italiencele sunt mereu fericite, deoarece aceste plimbari te elibereaza de stres.

Asadar, daca vrei doar sa te mentii mancand mancarurile preferate apeleaza la trucurl italiencelor. In schimb, daca vrei sa slabesti, adopta o alimentatie sanatoasa si nu uita ca dupa fiecare masa sa iesi la o plimnare scurta.

Sursa foto: learnabouttravelmaps.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului