Dieta si nutritie

#slabit rapid dup sarbatori #slabit #dieta

Vrei sa slabesti rapid dupa sarbatori? Alege cea mai simpla dieta

Sarbatorile de iarna sunt cea mai frumoasa perioada a anului, dar si cea mai bogata din punct de vedere culinar. Indiferent unde am ales sa ne petrecem sarbatorile, mesele au fost incarcate de bunatati si dulciuri si nimeni nu a mai tinut cont de calorii.  Petrecerile, intalnirile cu familia si prietenii,  programul relaxant, ne-au incarcat pe de o parte bateriile, dar pe de alta parte ne-au dezamagit si epuizat prin aparitia kilogramelor in plus.

Inceputul de an inseamna rezolutii noi pe toate planurile, mai ales in ceea ce priveste sanatatea. Cu totii ne dorim sa avem un stil de viata sanatos si sa scapam de nedoritele kilograme in plus. Insa slabitul si repunerea in forma a fost intotdeauna perceputa ca o sarcina dificila, mai ales dupa sarbatori. Pentru a avea rezultatele dorite, cel important este sa gasim metoda corecta care se potriveste, obiectivelor si evident stilului de viata de zi cu zi.

Din fericire, astazi oricine poate fi sanatos si in forma, cu ajutorul dietei NUPO. Cu este 40 de ani de experienta si peste 35 de studii stiintifice, dieta tarilor scandinave este una dintre cele mai studiate diete VLCD* ( dieta cu continut scazut de calorii). Este cea mai eficienta dieta in lupta cu kilogramele in plus, un program special conceput care se bazeaza pe formule alimentare care au scopul de a inlocui intreaga dieta zilnica. 

Aceasta este o dieta stiintifica, atent si continuu studiata, care ii certifica siguranta pentru sanatatea umana si eficienta in procesul de slabire. Toate produsele din dieta NUPO sunt alimente cu o formula echilibrata din punct de vedere nutritional, ce asigura organismului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grasimile esentiale, fibrele si alti nutrienti de care acesta are nevoie. Sunt concepute pentru a inlocui alimentele conventionale pentru o perioada si pentru a facilita pierderea optima in greutate. Acest tip de alimente ofera un aport de energie controlat mai mic decat se poate obtine cu un aport redus de alimente normale.

NUPO este alternativa sigura si sanatoasa la dietele deja existente si ofera produse dietetice atat pentru cei care vor sa slabeasca cat si pentru cei care vor sa isi mentina o greutate stabila.  O dieta extrem de versatila ce poate fi  urmata in diferite moduri, in functie de preferinte si stil de viata. Pentru a slabi rapid si in siguranta, recomandarea specialistilor este ca dieta sa fie urmata minim 3 saptamani (dieta poate fi urmata in mod continuu, intre 3-8 saptamani*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauza 1-2 saptamani si apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slabire.

Dieta Nupo este o dieta de slabit cu efecte pe termen lung! Initial se pierd mai multe kilograme, care se mentin in timp pe o durata mult mai lunga decat la orice alta dieta, inclusiv la dietele hipocalorice. Acest lucru aduce un beneficiu psihologic considerabil. Pe langa acestea, printre efectele benefice pe care dieta NUPO le are asupra sanatatii se numara: reducerea si normalizearea hipertensiunii arteriale si hipertensiunii pulmonare; normalizarea glicemiei in diabetul zaharat de tip 2; scaderea concentratiei acizilor grasi din sange (ex. trigliceride) si normalizarea nivelului colesterolului; scaderea riscului de boli cardiovasculare; scaderea riscul complicatiilor diabetului zaharat; scaderea riscului de cancer de colon si de san; reducerea episoadelor de apnee in somn (sforait); ameliorarea afectiunilor osteo-articulare; normalizarea oxigenarii sangelui.

Produsele Nupo sunt impartite in patru categorii: Dieta, One Meal ( O singura masa ), Gustari Proteice si Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate. Produsele Nupo sunt aprobate de  EFSA si de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentara in tarile in care se comercializeaza ca aliment  inlocuitor complet al dietei.

Dieta Nupo de Slabit – asigura scaderea eficienta si sigura in greutate, fiind o dieta saraca in calorii, dar care contine cantitatea corecta si completa de proteine, nutrienti, vitamine si minerale esentiale organismului, care au rolul de a mentine organismul echilibrat pe toata durata procesului de slabire.

Nupo One Meal ( Inlocuitorii de mese) –  inlocuiesc comod, rapid si sanatos o masa. Pe langa gustul foarte placut, din punct de vedere nutritiv inlocuitorii de mese One meal au o compozitie completa si corecta, fiind recomandati atat pentru pierderea in greutate, cat si pentru mentinerea greutatii, dar si a unui stil de viata sanatos.

Gustari Proteice – au un continut crescut de proteine si sunt recomandate ca gustare rapida intre mese sau ca o buna alternativa la snack-urile pline de calorii si cu un continut nutritiv scazut si dezechilibrat. Sunt ideale pentru mentinerea greutatii sau pierderea kilogramelor in plus, dar si inainte si dupa antrenamentele sportive, datorita continutului crescut in proteine.

Slim Boost – Acceleratori ai metabolismului, sunt suplimente alimentare naturale, care pot fi folosite in combinatie cu produsele noastre Dieta Nupo si/sau Nupo One Meal,  dar si pur si simplu ca suplimente la mesele zilnice. Acest lucru va asigura ca planul de slabire nu scapa de sub control in momentul in care aveti un stil de viata activ si cu tentatii zilnice care va poate impiedica in procesul de pierdere in greutate.

Pentru mentinerea greutatii si/sau pentru scaderea in continuare in greutate, aveti multe alternative de dieta:

Dieta One Meal –  Inlocuitori de masa One Meal (inlocuirea a doua mese zilnice cu Nupo One Meal ajuta in continuare la scaderea in greutate, iar inlocuirea unei singure mese cu Nupo One Meal ajuta la mentinerea greutatii.

Dieta 5:2 (cinci zile pe saptamana Dieta Nupo de Slabit si 2 zile pe saptamana alimente clasice), care asigura in continuare scaderea in greutate;

Dieta 2:5 (2 zile pe saptamana Dieta Nupo de Slabit si 5 zile pe saptamana alimente clasice), care asigura atat slabirea cat si mentinerea greutatii.

Acum aveti la indemana cea mai sigura dieta care asigura organismului toate proteinele, vitaminele si mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapida, sigura si eficienta a kilogramelor in exces, fara a-l dezechilibra si fara a-l priva de nutrientii de care are nevoie pentru a functiona normal.

Istoria NUPO

NUPO este dieta de succes a tarilor scandinave recunoscute pentru stilul de viata sanatos.  Cu peste 35 de studii stiintifice (cele mai multe din lume) si 40 de ani de experienta, dieta de Slabit Nupo  a fost dezvoltata in 1981, la spitalul Hvidovre din Danemarca, de Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de stiinta in domeniul obezitatii al tarilor Nordice. Misiunea acestuia a fost de a-si ajuta pacientii sa se pregateasca pentru o operatie de bypass gastric, oferindu-le cat mai putine calorii posibil dar asigurandu-le in acelasi timp echilibrul nutritional necesar, pentru o scadere in greutate rapida si sigura. El a infiintat o echipa de cercetare care a inovat Dieta Foarte Scazuta in Calorii (VLCD). 

De-a lungul celor peste 40 de ani de existenta, Institutele de Obezitate, Diabet, Boli de Metabolism si Nutritie din tarile scandinave si vest europene au solicitat in mod expres produsele Nupo pentru a imbunatati tratamentele pacientilor, dar si pentru a normaliza parametrii lor biologici cum ar fi tensiunea arteriala, colesterolul si glicemia.

Nupo este lider incontestabil in comercializarea produselor dieta in tarile Scandinave cu o cota de 85% si a vandut pana in prezent peste 190 de Milioane de mese inlocuitori de masa in intreaga lume. In fiecare zi peste 22.000 de persoane recurg la inlocuitorii de masa Nupo pentru a inlocui dieta zilnica pentru a pierde in greutate si a ajunge sa aiba un stil de viata sanatos. Nupo este comercializat in toata Europa, Australia si China. Produsele lor sunt fabricate exclusiv in tarile Scandinave si Belgia pentru a asigura o calitate si siguranta alimentara desavarsita. 

Mai multe informatii despre dieta Nupo pe https://nupo.com/ro/

*VLCD = Very Low Calorie Diet / Dieta foarte scazuta in calorii (Max.:800 Kcal/zi)



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare