Dieta si nutritie

#exercitii fizice #mic dejun #slabit #gustari #trucuri slabit

Vrei sa slabesti rapid? 7 povesti de succes iti pot fi de folos!

Vrei sa tii o dieta, insa ti se intampla sa nu poti rezista in fata unei prajituri, asa ca ti se pare ca eforturile tale sunt in zadar? Exista metode mai bune de a slabi, fara sa renunti la alimentele care iti incanta papilele gustative. Cateva povesti de succes te pot inspira mai mult decat crezi!

1. Nu mai manca la restaurant

Unul dintre trucurile care te-ar putea ajuta sa slabesti este sa renunti la mesele la restaurant.

"Obisnuiam sa mananc la restaurant de peste noua ori intr-o saptamana. Reducand numarul la o singura data pe saptamana si comandand salata de pui la gratar in locul unui bol cu paste, am slabit 10 kilograme intr-o luna", a declarat Kerri Butler, una dintre femeile care s-a folosit de acest truc pentru a slabi, noteaza health.com.

2. Renunta la gustarile sarate

Gustarile sarate nu sunt indicate atunci cand vrei sa slabesti si tii o dieta, potrivit specialistilor.

"Am reusit sa ajung la greutatea dorita dupa ce am renuntat la obiceiul de a lua gustari cand mergeam la cumparaturi. Astfel, atunci cand aveam pofta de chipsuri sau de o bomboana, trebuia sa merg la magazin sa cumpar. Acest inconvenient facea sa-mi dispara pofta de gustari", a spus Heather Del Baso, care a reusit sa slabeasca urmand acest pont simplu.

3. Consuma 300 de calorii la micul dejun

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si nu trebuie sa treci peste ea nici atunci cand urmezi un regim de slabit.

"Obisnuiam sa nu mananc la micul dejun, insa acum nu plec de acasa inainte de a lua masa de dimineata. Mananac intotdeauna aproximativ 300 de calorii dintr-un amestec de proteine si cereale integrale. Astfel, imi potolesc foamea si consum mai putine gustari in timpul zilei. Intr-un an am slabit 30 de kilograme", povesteste Bo Hale, despre cum a reusit sa scape de kilogramele in plus.

4. Fa miscare

Exercitiile fizice nu doar ca te ajuta sa slabesti, dar sunt benefice si pentru sanatate.

"Mi-am dorit sa imi vina din nou blugii mei skinny, asa ca am inceput sa alerg cate 20 de minute in fiecare zi, in timpul pauzei de pranz. Am slabit 10 kilograme, am foarte multa energie si blugii imi sunt acum prea mari", a marturisit Lauren Castor, despre metoda ei de slabit.

5. Renunta la vicii

Fumatul si alcoolul sunt doua dintre viciile care iti pot da batai de cap atunci cand vrei sa slabesti.

"Am renuntat la fumat si m-am inscris imediat la o sala de gimnastica, unde am lucrat cu un antrenor personal. Nu aveam cum sa fac exercitii si sa ma simt sanatoasa daca as fi continuat sa fumez. Deja am slabit 16 kilograme in trei luni", a declarat Leila Fathi, care s-a folosit de acest truc pentru a scapa de kilogramele in plus.

6. Consuma legume

Specialistii recomanda includerea in dieta zilnica a legumelor si a fructelor pentru a profita din plin de nutrientii oferiti. "Adaugand legume in alimentatie, am mancat pizza cu topping de rucola si ardei verde, astfel ca mi-a trecut pofta de gustari sau desert", spune Janessa Mondestin, care a reusit sa-si schimbe complet garderoba, fiindca a slabit patru masuri.

7. Nu uita de desert

Cand urmezi o dieta nu trebuie sa elimini complet alimentele care iti plac, ci doar sa mananci mai putin.

"Pentru ca am mancat gustari sanatoase (morcovi, naut), m-am incadrat in numarul de calorii si astfel am putut sa mananc si ciocolata sau sa beau un pahar cu vin seara. Cu toate acestea, am reusit sa slabesc 10 kilograme in trei luni", a marturisit Elaine Higginbotha, care nu a renuntat la micile ei placeri vinovate de dragul dietei.

Sursa foto: q8rashaqa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare