Dieta si nutritie

#trasnformare radicala #Tudor de la Fly Project #dieta

Tudor de la Fly Project, transformare uluitoare. A slabit 40 de kilograme, fara sa tina dieta. A respectat o singura regula

Tudor de la Fly Project a uimit pe toata lumea. Artistul este de nerecunoscut dupa ce a trecut printr-o transformare spectaculoasa. A slabit nu mai putin de 40 de kilograme, fara sa tina dieta. A avut insa un secret, pe care l-a dezvaluit tuturor.

 

Intr-un interviu exclusiv pentru click.ro, Tudor a dezvaluit cum a reusit sa ajunga la o silueta perfecta, fara sa tina o cura de slabire. 

"Nu am un secret, nu exista o cura de slabire minune si nici vreo intervenție facuta pe blat. De anul trecut, de la inceputul anului, mi-am propus sa schimb mai multe lucruri la mine, mi-am resetat efectiv creierul si mi-am dorit sa fiu mai sanatos, sa slabesc, sa ma misc mai usor, iar perioada aceasta in care am stat mai mult acasa, m-a ajutat in acest sens, de a imi pune lucrurile in ordine. Pe scurt: reset total si mancat o singura data pe zi", a marturisit Tudor pentru sursa citata. 

Pentru a se mentine, Tudor a renuntat acum si la cateva alimente. A dezvaluit ca nu mai mananca carne, nu mai bea niciun fel de suc, ci doar apa.

"Nu mai consum carne, de peste un an, nu sunt vegan si nici vegetarian convins, am ales pur si simplu, intr-o zi, sa nu mai mananc carne. Nu beau sucuri in general, beau apa, multa apa, dar asta de foarte, foarte mult timp. Nu am niste reguli stabilite, pentru ca nu sunt intr-o cura de slabire, dar mananc mult mai puțin ca inainte, pur si simplu asa s-a setat creierul meu. Am ajuns chiar sa slabesc mai mult decat mi-am dorit. La mezeluri poftesc din cand in cand, dar nu atat de tare incat sa ma faca sa mananc. Daca intr-o zi o sa imi fie pofta rau, am sa mananc fara sa ma uit inapoi sau sa ma gandesc de doua ori. Nu stiu daca am o teama sa nu ma mai ingras, am avut-o mult timp, ca orice om care a fost gras mare parte din viața lui, insa acum nu stiu daca mai am gandul asta, dar nici nu imi doresc sa mai slabesc. Ajunge. As vrea chiar sa mai pun cateva kg", a povestit artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare