Dieta si nutritie

#regim disociat # dieta sarbatori # slabesti rapid #dieta rapida #regim de slabire #cum sa slabesti

Te-ai ingrasat dupa sarbatori? Slabeste 7 kilograme cu dieta de 7 zile!

Sarbatorile au lasat urme pe silueta ta? Atunci grabeste-te sa iti recapeti forma, buna dispozitie si energia. Nu este deloc dificil, dar ai totusi nevoie de putin vointa. Adauga la regimul de mai jos si 30 de minute de mers pe jos (sau urcat scari) zilnic si vei vedea ca minunile se intampla, in doar 7 zile:

Ziua 1: Vei manca numai fructe, orice tip, exceptand insa bananele. Si vei bea foarte multa apa, astfel incat sa ramai bine hidratata.

Ziua 2: Azi trebuie sa mananci numai legume. Le poti consuma fierte, crude sau la gratar. Poti manca inclusiv cartofi, cu conditia sa fie fierti. Bea cel putin opt pahare de apa.

Ziua 3: Azi ai voie sa amesteci fructele cu legumele. Poti incepe ziua cu un bol de fructe, urmat apoi de o salata de legume la pranza, iar la cina, fructe sau legume, la alegere. Exclus cartofi si banane.

Ziua 4:
Azi este ziua bananelor. Le poti consuma simple sau in combinatie cu lapte. Poti face un smoothie, un milkshake sau pur si simplu poti manca banane si lapte cald degresat.

Ziua 5: Este o zi cu un meniu mai variat: ai voie o ceasca de orez fiert, oricand pe parcursul zilei, mai putin la cina. Mai poti manca 7-8 rosii fierte sau crude, alaturi de fructele si legumele pe care deja le-ai introdus in dieta in zilele precedente. Bea multa apa: 12-15 pahare. 

Ziua 6: Repeta meniul din ziua precedenta, punand accent pe legume. 

Ziua 7:
Repeta, adaugand suc proaspat de fructe. 

Cat ai slabit intr-o saptamana?

Foto: hepta.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului