Dieta si nutritie

#tefal #detox #detoxifiere #antioxidanti

Smart detox: de doua ori mai multi antioxidanti cu Tefal Infiny Juice

Dupa masa copioasa de la Paste, e timpul sa ne intoarcem la o dieta echilibrata. Sucurile proaspete pot fi primul pas simplu si fresh catre un restart prin detoxifiere. Presa de fructe Infiny Juice de la Tefal garanteaza maximum de vitamine si minerale prin tehnologia de presare la rece.

"Fructele, legumele si verdeturile sunt bogate in antioxidanti care mentin in functiune sistemul imunitar, ajutand corpul sa nu-si distruga propriile celule. Pentru a pune in valoare aceste beneficii, Tefal a creat Infiny Juice, cu ajutorul caruia fructele si legumele isi pastreaza aroma naturala, culoarea originala si mai ales nutrientii esentiali”, explica Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB Romania.

Spre deosebire de storcatoarele centrifugale care razuiesc fructul prin sita la o viteza foarte mare, pierzand astfel o parte din nutrienti, noua generatie de storcatoare prin presare Tefal extrage sucul ultra-lent, pastrand calitatile nutritive ale fructelor si legumelor.

Aceasta tehnologie presupune ca fructele, legumele si verdeturile sunt taiate si impinse usor pe filtru de un ax in spirala, care se roteste incet. Astfel, reactiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele si vitaminele raman intacte. in plus, tehnologia silentioasa ofera confortul de a pregati un suc delicios in orice moment al zilei.

Studiile de laborator realizate de specialistii Tefal arata ca prin tehnologia de presare la rece, folosind Infiny Juice ZC255B, se obtin pana la de doua ori mai mult suc, 1/4 mai multa vitamina C si de doua ori mai multi antioxidanti comparativ cu cel mai puternic storcator centrifugal de la Tefal.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului