Dieta si nutritie

#yoga #slabit #britney spears #transformare #Nutrisystem

Slabeste ca Britney Spears!

Cu o silueta de invidiat si un aspect sanatos, Britney Spears a fost o aparitie de senzatie la un eveniment monden recent, ceea ce i-a facut pe toti sa se intrebe care este secretul care a ajutat-o sa revina la forma de odinioara. Responsabil pentru noul look al artistei este nimeni altul decat unul dintre cei mai in voga antrenori ai vedetelor - Tony Martinez - care a dezvaluit metodele si trucurile prin care Britney a reusit sa-si remodeleze silueta intr-un timp foarte scurt!

Transformarea impresionanta de look a lui Britney

Dupa oscilatiile frecvente in greutate si perioadele mai putin bune pe care Britney Spears le-a traversat in ultimii ani, artista a pus piciorul in prag, si-a angajat un antrenor personal si a hotarat ca este timpul sa-si puna la punct silueta, dar mai ales, sanatatea.

Dupa ce i-a ajutat pe Janet Jackson, Pink sau pe membrii formatiei The Jonas Brothers sa slabeasca, Tony Martinez a dat curs provocarii lansate de Britney si s-a hotarat sa o ajute sa-si recapete forma fizica si tonusul de altadata.

Cu un program alimentar personalizat si sesiuni sustinute de antrenamente fizice, Martinez a reusit sa o transforme total pe cantareata. A ajutat-o, intr-un timp scurt si cu metode sanatoase, sa revina la silueta superba care a consacrat-o la inceputurile carierei ei si sa arate mai sanatoasa si stralucitoare ca niciodata.

Cum a slabit Britney Spears?

Martinez sustine ca a profitat de calitatile atletice si de motivatia puternica a artistei pentru a-i crea un program de dieta si sport personalizat, ceva mai solicitant decat in mod obisnuit.

Vedeta a tinut o dieta echilibrata, formata din cinci mese pe zi. Mancarea ei preferata a fost, dupa spusele antrenorului, salata de pui cu dressing cu otet balsamic.

Programul nutritional urmat de Britney se numeste Nutrisystem si este bazat pe indicele glicemic si pe portii controlate de mancare.

Potrivit declaratiilor facute de Martinez, sportul a contribuit enorm la remodelarea corporala armonioasa a vedetei. A fost foarte constiincioasa in respectarea antrenamentelor si a dat dovada de multa forta fizica si agresivitate in timpul exercitiilor, datorita calitatilor atletice cu care este inzestrata.

Se pare ca Yoga si pozitiile dificile pe care a fost nevoita sa le realizeze in timpul antrenamentelor au contribuit la tonusul muscular pe care-l afiseaza la ora actuala si la aspectul fizic armonios capatat in urma kilogramelor date jos.

Sursa foto: redcarpet-fashionawards.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare