Dieta si nutritie

#dr Simona Tivadar #sport energie #alimente energie # Andrei Rosu

Sfaturi de la experti ca sa-ti redescopera-ti energia primavara aceasta

 

Primavara aceasta, Simona Tivadar, medic primar in diabet, boli de nutritie si metabolism,  si Andrei Rosu, sportiv de anduranta, blogger si scriitor,  te ajuta sa-ti redescoperi energia altfel decât ai facut-o pana acum:  cum sa-ti gasesti propria reteta pentru o viata sanatoasa. Ce alimente iti place sa consumi si care iti fac si bine, caror idei sa le dai mai multa importanta, cum sa te motivezi sa faci miscare, cum sa te motivezi sa faci orice vrei.

Tema din aceasta primavara a seminariilor gratuite „Sun Talks” , „Redescopera-ti energia” se refera nu numai la alimentatie si sport, cât si la depasirea limitelor si dezvoltare personala. Te vom invata cum sa-ti gasesti propria reteta pentru o viata sanatoasa. Ce alimente iti place sa consumi si care iti fac si bine, caror idei sa le dai mai multa importanta, cum sa te motivezi sa faci miscare, cum sa te motivezi sa faci orice vrei.

Pe 14 aprilie, Simona Tivadar va vorbi despre alimentatia sanatoasa – cum ne alegem ingredientele si cum sa le combinam astfel incât sa primim toti nutrientii de care avem nevoie. Despre cum ne dam seama care sunt nevoile organismului nostru si cum sa ne adaptam dieta in functie de cât de aglomerati, obositi sau relaxati suntem.

„Farfuria cu minte inseamna sa manânci echilibrat, ce-ti face bine si ce-i trebuie organismului tau in acel moment. Cred ca este foarte important sa stim ca uneori avem nevoie de mai multi nutrienti – când, spre exemplu, trecem prin perioade stresante. Haideti sa mâncam nu doar natural, ci si educat.”, spune Simona Tivadar.  

Simona Tivadar este medic primar specializat in diabet, boli de nutritie si metabolism. Programele pe care le propune pacientilor sunt intotdeauna personalizate in functie de istoricul medical al pacientului, analize, ancheta alimentara si stil de viata. Este membru al Societatii Europene de Diabet si al Societatii Europene de Obezitate.

Pe 28 aprilie, Andrei Rosu va vorbi despre metodele prin care sa-ti descoperi cea mai buna varianta a ta. Cum sa te reorganizezi pentru a-ti gasi timp pentru tine si pentru lucrurile care conteaza cu adevarat in viata ta. Sau cum sa ai rezultate mai bune atât pe plan profesional, cât si in relatiile cu cei dragi tie. Despre sanatate sufleteasca, relatiile cu ceilalti si cu tine. Totul pornind de la sport!

Andrei Rosu este sportiv de anduranta, blogger si scriitor. Este exemplul viu de persoana care si-a schimbat radical viata. Este ultramaratonist si, la un an de când a invatat sa inoate, a trecut inot Canalul Mânecii si a traversat Atlanticul cu barca.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, in Sun Plaza, la etajul 1, intre zona de restaurante si cinema. Intrarea este gratuita, dar trebuie sa te inscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar in parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Cele doua seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Mai multe detalii pe Facebook  si website.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare