Dieta si nutritie

#slabit rapid #silueta de invidiat #trucuri slabit #slabit #dieta #sezon estival

Sezonul estival este aproape! Trucuri pentru o silueta de invidiat pana la vara

Vara este tot mai aproape! Daca vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus si sa arati precum divele preferate in costum de baie, atunci poti apela la aceste trucuri simple ce te ajuta sa elimini rapid kilogramele in plus, fara a le pune la loc. Iata de ce trebuie sa tii cont.

Mananca sanatos

Primul pas spre o silueta de invidiat este o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Renunta la alimentele bogate in grasimi, la zahar si la preparatele fast si junk food. Consuma lactate, multe legume si carne slaba, fiarta sau la gratar. Pentru a anihila pofta de dulce poti consuma intre mese, fructele preferate.

Hidrateaza-te

Hidratarea este foarte importanta in lupta cu kilogramele in plus. Mai mult, prin hdratare reduci aportul de celulita acumulat de corp. Nu uita ca o persoana are nevoie de minim doi litri de apa, zilnic.

Scapa de celulita

Celulita este cel mai mare dusman al femeilor de orice varsta. Poti scapa rapid de aceasta apeland la produse anticelulita pe care le gasesti in comert. Acestea sunt usor de utilizat acasa, deoarece trebuie doar sa le aplici in zonele cu probleme.

In schimb, daca vrei sa economisesti bani si esti adeptul produselor naturale, preparate acasa, poti apela la otetul de mere. Otetul de mere are proprietatiastringente si tonice dar si in rol important in reducerea celulitei si in disparitiei depozitelor de grasime de sub piele. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingura de ulei de masline sau de cocos cu trei linguri de otet de mere. Aplica apoi solutia in zonele cu probleme si maseaza timp de 15 minute. Poti face acest lucru in fiecare dimineata si seara, pana cand scapi de problema celulitei.

Apeleaza la plasturii pentru slabit

Daca iti doresti sa slabesi mai rapid poti apela, pe langa metodele prezentate mai sus, si la plasturii de slabit. Plasturii Slim Patch sunt creati din ingrediente 100% naturale, ce ajuta la descompunerea celulelor de grasime. Mai mult, acestia ajuta la eliminarea toxinelor din organism si blocheaza absorbtia de grasimi.

Poarta haine speciale pentru remodelare corporala

Nu sari peste remodelarea corporala daca vrei sa atragi toate privile la plaja. Pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate in anumite zone ale corpului poti apela la pantalonii si tricoul din neopren. Acestea au un efect de sauna ce te ajuta sa pierzi in grutate fara a recurge la efort fizic intens. Indiferent ca faci sport acasa sau la sala hainele din neopren cresc eficienta exercitiilor, creand un efect de sauna. Astfel elimini toxinele din organism, dar si depozitele de apa.

Daca pantalonii si tricoul din neopren nu sunt potriviti pentru tine poti opta pentru centura cu bustiera sau pentru corsetul modelator, tip salopeta. Toate acestea sunt realizate din neopren si ajuta la arderea grasimilor de pe abdomen si coapse.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare