Dieta si nutritie

#iuliana tudor #dieta Iuliana Tudor

Secretul Iulianei Tudor pentru o silueta de invidiat la 41 de ani

Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O data in viata” de la TVR 1, este admirata de multe femei, care viseaza la o silueta ca a ei. Iuliana Tudor a marturisit care este ce face pentru a se mentine in forma de invidiat!

„Nu este o dieta, este doar un mod de viata, putin disciplinat. Adica mananc la patru ore, dorm opt ore, nu mananc lucruri nesanatoase, insemnand prajeli, multi carbohidrati. incerc acum sa elimin cat pot zaharul. Apa, iaurturi foarte-foarte usoare, dar incerc sa fie un regim divers, in așa fel incat sa pot hrani organismul cu de toate. Cantitate mica și sport. Fac pilates de doua ori pe saptamana. Cam atat, dar n-o resimt ca pe un efort sau ca pe o chestiune pe care trebuie sa o fac pentru ca trebuie sa arat bine. Nu, vreau sa ma simt bine in primul rand. Si, in momentul in care am simtit ca obosesc, acesta a fost primul semnal, oboseam, deși dormeam. Si am zis ca este ceva in neregula și atunci am ordonat lucrurile, de la alimentatie, somn și ritmul meselor, care acum mi-au oferit un echilibru foarte-foarte bun', a marturisit Iuliana Tudor, pentru libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare