Dieta si nutritie

#cura usoara #cura slabire #dieta #nutritie

Secretul celei mai usoare diete. Merita sa o tii!

O dieta care sa dea roade presupune doua lucruri: renuntarea la mare parte dintre alimentele care iti faceau pana acum placere si exercitii cardio cat mai numeroase. Ei bine, asta e ceea ce stiam pana acum. Japonezii au descoperit un truc menit sa te scape de toate kilogramele nedorite, fara sa te infometezi si fara sa transpiri in nestire la sala.

 

Poate fi numita dieta, insa acest truc marunt nu are nimic de a face cu mancarea. Tot ce ai de facut este sa stai cu spatele drept, sa inspiri timp de 3 secunde si sa elimini apoi aerul din plamani pret de 7 secunde. Partea cea mai buna a acestei diete japoneze este ca trebuie sa faci aceste exercitii de respiratie timp de doua minute in fiecare zi. Nimic mai mult. Este foarte simplu si poti face exercitiile oricand, chiar si in pauza de lucru de la serviciu.

Secretul acestei metode de slabire consta in faptul ca pe masura ce inhalezi, oxigenul pe care il inspiri se ataseaza de celulele grase si le transforma in carbon si apa, pe care apoi tu il expiri sub forma de dioxid de carbon. Cu cat inhalezi mai mult oxigen, cu atat mai multa grasime arzi cand expiri, scrie rd.com. Mai mult, acest exercitiu nu te ajuta doar sa pierzi in greutate, ci iti intareste si musculatura si iti stimuleaza metabolismul, sustin expertii.

Chiar daca pare greu de crezut, un studiu realizat in 2014 de British Medical Journal a aratat ca acest gen de exercitii de respiratie pot arde pana la jumatate de kilogram de grasime pe zi. Mai mult, actorul japonez Miki Ryosuke sustine ca aceste exercitii l-au ajutat sa piarda in doar cateva saptamani aproape 30 de kilograme si 5 centimetri in talie, scrie Readers Digest.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului