Dieta si nutritie

#sport meghan markle #dieta ducesa meghan #dieta meghan markle

Secrete de ducesa. Cum se mentine in forma Meghan Markle

Are un fizic uimitor, chiar si dupa ce a nascut. Secretul sotiei Printului Harry? O dieta 100% sanatoasa! Meghan Markle este pasionata si de yoga si pilates.

Cine crede ca e simplu sa fii sotie de print se insala. Toti ochii sunt pe tine si fiecare kilogram in plus este imediat observat si taxat aspru. Nu stim daca acesta este motivul pentru care ducesa Megan arata atat de bine, cert este ca fostul model se pare ca a fost toata viata adepta unei diete sanatoase si a indragit dintotdeauna exercitiile fizice. Acest mix perfect ii ofera un fizic cu adevarat uluitor.

Sa nu credem totusi ca din dieta celebrei Meghan lipseste ceva. Din cand in cand ducesa se mai delecteaza si cu cate un pahar de vin sau cu un bol de chipsuri. Dar rar! Intr-un interviu pentru o revista britanica, sotia Printului Harry a dezvaluit toate secretele ei de frumusete.

Dieta lui Meghan Markle

Dieta lui Meghan Markle nu are absolut nicio legatura cu meniul clasic american compus din hamburgeri, cartofi prajiti si bauturi carbogazoase. Frumoasa actrita californiana a adoptat intotdeauna o dieta sanatoasa, bazata pe alimente proaspete pe care si le gateste singura. Recent ea a declarat ca n-a mai trecut de multa vreme pe la un fast-food.

Mic dejun

In fiecare dimineata, dupa ce se trezeste, Meghan bea un pahar mare de apa cu lamaie, care o ajuta sa elimine toxinele din organism si sa isi inceapa ziua bine. Apoi bea un smoothie, care ii asigura necesarul de vitamine si substante benefice pentru organism. Ea il considera un energizant mai bun decat orice cafea. Pune in smoothie afine, apa de nuca de cocos, seminte de chia, scortisoara, lapte de migdale, miere si 1 plic de shake proteic. Uneori adauga si o lingura de polen.

Pranz si cina

De la pranz si cina nu lipsesc legumele de toate felurile, gatite in fel si chip, combinate cu peste sau cu o supa hranitoare. Rar, isi permite cate o portie de cartofi prajiti sau de paste, cu atat mai mult cu cat ducesa a descoperit ca are o intoleranta la gluten, motiv pentru care trebuie sa limiteze cat mai mult alimentele pe baza de amidon. La gustarile dintre mese mananca fructe si legume crude.

Antrenamentele lui Meghan Markle

Pentru a avea un fizic precum cel al lui Meghan Markle, alimentatia sanatoasa si echilibrata nu este suficienta. Sunt necesare si exercitii fizice regulate. Ducesa sustine ca ii place foarte mult sa alerge, considerand joggingul „o forma de meditatie care ajuta la limpezirea gandurilor si la pastrarea in forma”.

Yoga si pilates

Tatal sau este profesor de yoga, astfel ca fosta actrita si model californiana a practicat aceasta disciplina inca din copilarie. Facand yoga si pilates in fiecare zi, Meghan a reusit sa gaseasca un echilibru perfect intre concentrare si antrenamente fizice. „Yoga este o disciplina care iti permite sa obtii un fizic tonifiat si elastic si, in acelasi timp, sa iti dedici timp propriei bunastari psihice, sa iti gasesti echilibrul mental”, a declarat sotia Printului Harry intr-un interviu recent.

Foto: besthealthmag.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare