Dieta si nutritie

#regim slabit #slabit rapid #dieta slabit #dieta #regim

Scapa de 5 kg in 7 zile, fara sa te infometezi

Rochia ta favorita este mult prea stramta? Poti sa o porti din nou daca urmezi o dieta rapida, care te va ajuta sa scapi de 5 kilograme, in doar 7 zile! Este un regim usor de tinut, deoarece nu se bazeaza pe reguli drastice. Iata care sunt regulile de aur ale acestei diete:

1. In fiecare dimineata trebuie sa bei o cana cu apa calduta in care ai dizolvat zeama de la o lamaie. Aceasta ajuta la eliberarea toxinelor din organism si la accelerarea metabolismului.

2. Nu ai voie sa te infometezi, ci trebuie sa ai trei mese principale pe zi si cel putin o gustare, deoarece daca mananci o singura data, seara, de exemplu, organismul va acumula toate caloriile. Reactia fireasca a corpului, cand il privezi de nutrientii necesari, este sa acumuleze chiar mai mult decat este necesar, atunci cand te hranesti.

3. Include in dieta zilnica fructe precum banane, mere, kiwi, portocale si grapefruit.

4. Elimina din alimentatie grasimile, prajelile, sosurile si pastele fainoase.

5. Consuma zilnic carbohidrati (paine neagra, paine din faina integrala, cereale, cartofi, soia, fasole, mazare etc) si proteine (carne, ciuperci, oua, branza, sunca).

6. Este foarte important sa bei doi litri de apa si sa mergi cel putin 30 de minute pe jos. Daca ai abonament la sala de sport, cu atat mai bine.

7. Cu jumatate de ora inainte de culcare bea ceai verde. O cana de ceai verde ajuta la arderea a 80 de calorii, potrivit organichealth.com.

Idee de meniu pentru o zi

Micul dejun

Incepe ziua cu o cana cu apa calduta in care ai scurs zeama de la o lamaie, bauta pe stomacul gol. Dupa o jumatate de ora mananca doua mere, doua portocale sau un grepfrut. De asemenea, este ideal sa consumi 50 de grame de migdale sau de nuci.

Pranz

La masa de pranz poti opta pentru 200 de grame de piept de pui la gratar si un iaurt grecesc.

Gustare

In jurul orei 15:00, mananca o banana sau o salata usoara. Bananele au un continut ridicat de fibre, sunt digerate foarte usor si iti dau energie.

Cina

Masa de seara trebuie luata nu mai tarziu de ora 18:00. Poti consuma doua oua fierte sau o salata verde cu castraveti si ulei de masline.

Sursa foto: myhealthtips.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare