Dieta si nutritie

#durere #sanatate #apa #lamaie #dieta #slabit #beneficii apa #apa lamaie

Sanatate si frumusete intr-o bautura simpla! 6 motive sa bei apa cu lamaie

Indiferent daca faci parte din celebrul "club al manechinelor care beau apa plata cu lamaie" sau pur si simplu esti in cautarea unei metode naturale, ieftine si la indemana de a-ti mentine sanatatea, silueta si frumusetea, aceasta bautura simpla poate face minuni in organismul tau! Iata principalele motive pentru care merita sa inlocuiesti banala apa plata sau minerala cu o delicioasa limonada fara zahar!

1. Intareste sistemul imunitar!

Apa si lamaia sunt doua dintre cele mai puternice imunostimulatoare care cresc rezistenta organismului in fata radicalilor liberi si il protejeaza de boli! Apa ajuta la hidratarea organismului si la buna functionare a organelor, in timp ce lamaia, bogata in vitamina C si antioxidanti puternici, tine piept atacurilor virale si bacteriene care tind sa-ti cotropeasca sanatatea.

2. Detoxifica organismul!

Apa cu lamaie este una dintre cele mai la indemana metode de detoxificare a organismului. Ambele ingrediente "matura" toxinele si reziduurile din corp, datorita efectelor diuretice pe care le au. Detoxificarea organismului contribuie si la cresterea sistemului imunitar si intarirea sanatatii.

3. Curata si infrumuseteaza pielea!


Apa cu lamaie are si efecte pozitive asupra frumusetii pielii tale, prevenind efectele radiatiilor UV asupra pielii, hidratand-o si hranind-o, astfel incat sa fie mereu supla si sanatoasa. In plus, aceasta bautura la indemana oricui are si un efect antiaging, intrucat impiedica imbatranirea prematura a celulelor pielii si combate aparitia ridurilor si petelor.

4. Energizeaza organismul!

Apa cu lamaie reprezinta o "pastila" puternica de energie, ajutand la combaterea efectelor stresului, anxietatii si oboselii. Revigoreaza rapid organismul si iti ofera forta necesara pentru aface fata tuturor taskurilor de peste zi!

5. Ajuta la slabit!

Nu degeaba se spune ca manechinele beau doar apa plata cu lamaie! Aceasta bautura "magica" are efecte miraculoase asupra siluetei. Stimuleaza metabolismul sa arda mai multe calorii, iar prin efectul detoxifiant, elimina toxinele care au tendinta de a se depune in straturi adipoase pe coapse, solduri si alte zone ale corpului, deformand silueta.

6. Amelioreaza rapid afectiunile dentare!

Stiai ca apa cu lamaie este un calmant rapid pentru durerile dentare si sangerarile gingivale? Pe langa faptul ca limonada opreste hemoragia gingivala si calmeaza durerile insuportabile de dinti, ajuta si la improspatarea respiratiei.

Sursa foto: zuri.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului