Dieta si nutritie

#dieta Rona Hartner #rona hartner

Rona Hartner, schimbare spectaculoasa dupa divort. Cum arata acum actrita

Dupa divortul de DJ-ul francez Herve, Rona Hartener se reinventeaza. Acumulase foarte multe kilograme din cauza problemelor si stresul din ultima perioada, insa acum a decis sa puna punct suferintei si sa aiba mai multa grija de ea. Actrita isi doreste schimbari in viata ei, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa tina o dieta fulger care sa o ajute sa slabeasca.

 

A reusit, iar rezultatele se vad. Rona a slabit 6 kilograme in doar 10 zile cu ajutorul unui regim special. Nu a tinut o dieta foarte stricta, insa a fost mult mai atenta la alimentatia ei, dar si la hidratare, care este foarte importanta in procesul de slabire. 

“Am inceput o cura de slabire cu ceai si imi prieste de minune, plus ca beau foarte multa apa, ceea ce ma ajuta sa imi hidratez corpul. In zece zile am reusit sa slabesc sase kilograme. Dupa ce am scapat de kilogramele acestea ma simt altfel, mult mai usoara si mai bine. M-am panicat putin, nu credeam ca voi mai slabi asa usor la varsta mea, insa iata minunea. Chiar vreau sa le spun doamnelor ca la orice varsta se slabeste, nu exista limita”, a marturisit ea, pentru impact.ro.

Rona a dezvaluit, pentru aceeasi sursa, si care a fost regimul pe care l-a tinut pentru a slabi rapid. 

“Mananc normal, nu fac rabat de la ceva anume. Mananc dimineata migdale, cu avocado, cu ou. La pranz imi gateste mama, pentru ca a venit la mine si imi face ciorbe”.”Pe langa asta, nu mananc nimic intre mese, beau doar apa si cam atat. Mai scap si o carne, si o rata, cand mai merg undeva pentru ca sunt pofticioasa, asta este, dar nu in exces. De multe ori si necazurile il ingrasa pe om. Eu, trecand printr-un divort, asa mi s-a intamplat”, a adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului