Dieta si nutritie

#herbalife #dieta si nutritie #regim de slabit #program de slabire

Program rapid de slabire cu Herbalife: scapi de 4 kilograme in timp record

Uneori, cu siguranta ti-ai imaginat cum ar fi daca ai avea o bagheta magica, ai spune hocus-pocus si instant ai dobandi o silueta supla, o piele lipsita de celulita, un abdomen fara "colacei" si solduri fara "sunculite". Nu mai este cazul sa visezi, deoarece exista un produs-minune care iti poate indeplini dorinta mai repede decat crezi. Este vorba despre unul dintre cele mai apreciate programe de slabit de la Herbalife, care promite sa te scape de 2-4 kilograme in timp record.

Cu o vasta experienta in spate, Herbalife a reusit sa creeze un program echilibrat, prin care sa poti slabi sanatos, fara sa-ti pui sanatatea in pericol.


Cum slabesti cu programul Herbalife

Pachetul Harbalife pentru slabit contine 4 produse special concepute pentru a-ti asigura toate substantele nutritive de care organismul tau are nevoie, precum si toate substantele recunoscute pentru capacitatea lor de a topi depozitele adipoase. Gratie continutului ridicat de proteine, masa ta musculara va fi hranita optim, metabolismul va fi pus in miscare si iti va furniza energia de care ai nevoie zilnic.


Cele 4 produse Herbalife care te ajuta sa slabesti

Pachetul pentru slabire de la Herbalife contine 4 produse, ideale pentru micul dejun, gustare si pranz. Formula 1 este un shake nutritiv delicios care poate inlocui cu succes micul dejun. Bogat in substante nutritive si super satios, shakeul va alunga foamea cateva ore bune. Boabele de soia prajite reprezinta al doilea produs Herbalife de slabit. Le poti consuma la gustarea de dinaintea pranzului. Gustarea este importanta, intrucat un organism alimentat constant, cu portii mici, este mai eficient in cura de slabire decat un organism infometat. Batonul nutritiv de la Herbalife poate fi consumat cu incredere in locul mesei obisnuite de la pranz, iar batonul proteic reprezinta cea mai buna gustare de dupa-masa. Sunt doar 4 produse, insa zilnic ai nevoie de 5 mese. Ei bine, cea de-a 5-a masa, adica cina, poate fi constituita din legume proaspete si o portie moderata de carne. Programul de slabire de la Herbalife poate fi cumparat din magazinul programslabire.ro, cu 339 de lei.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare