Dieta si nutritie

#kilograme in plus #slabit #ceai

Poate un ceai de slabit sa te scape de kilogramele naravase?

Plantele sunt folosite inca din cele mai vechi timpuri in tratamentul diferitor afectiuni medicale. Pe vremea cand nu existau marile companii farmaceutice, oamenii cautau remediile in natura, ajungand sa dezvolte tratate de o valoare nepretuita.

 

Utilizarea corecta a ceaiurilor poate ajuta in tratamentul unor numeroase simptome si boli. In cazul surplusului de kilograme, un ceai de slabit este deosebit de eficient, mai ales daca este inclus in programul unui stil de viata sanatos. 

Ceaiul verde, inamicul grasimilor

Ingredientele naturale din amestecurile de plante si ierburi medicinale elimina toxinele si celulita, sustinand corpul printr-un aport bogat de vitamine. Ceaiul verde este probabil cel mai utilizat in curele de detoxifiere. In combinatie cu florile de hibiscus, florile de soc, senna si frunzele de papadie, formeaza un produs complex, ce actioneaza la nivelul intregului corp.

Nu contine nici macar o calorie! Este considerat ca fiind una dintre cele mai sanatoase bauturi din lume, utilizata cu precadere in tarile asiatice si cele arabe. In cultura popoarelor nord-africane, ceaiul verde este nelipsit din rutina zilnica. Datorita continutului extrem de ridicat de antioxidanti, este inclus in curele de detox, slabire si intretinere.

Multe studii au demonstrat ca ceaiul verde ajuta la arderea grasimilor corporale, in special a celor depozitate pe abdomen. Chiar si in cazul persoanelor obeze s-au remarcat rezultate exceptionale in numai 3 luni de utilizare. Consuma zilnic acest ceai de slabit si vei observa chiar tu cum sunt reduse semnificativ grasimea corporala, greutatea, circumferinta taliei si grasimea abdominala.

Cu siguranta apa cu lamaie nu iti este deloc straina. Dar ce ai zice de un amestec mai puternic de ceai verde si lamaie? Este recomandat ca adjuvant in diferite cure de slabire, obezitate, combaterea oboselii si a lipsei de energie si in eliminarea retentiei de apa din organism. Ajuta la mentinerea greutatii corporale normale si la eliminarea excesului de tesut adipos, prin reglarea tranzitului intestinal si functionarea normala a glandelor sudoripare.

Elimina toxinele si imbunatateste-ti functiile digestive, ajutand la scaderea in greutate, cu un ceai de slabit…verde.

Ceaiul Silueth 90-60-90, conceput si bazat pe o reteta naturala complexa ce contine frunze de ceai verde, frunze de senna, cicoare, hibiscus si leustean, are actiune directa asupra siluetei organismului feminin. Mentine greutatea corporala in limite normale, contribuie la reducerea apetitului alimentar, favorizeaza eliminarea lichidelor retinute in exces in corp si ajuta la arderea grasimilor.

Senna, pentru un detox ca la carte

Un ceai de slabit din frunze de senna contine glicozode antrachinonice care au capacitatea de a mari peristaltismul intestinului gros, avand efect laxativ. In combinatie cu sulfina, menta si lavanda sunt amplificate principiile active cu actiune diuretica si sudorifica. Vei intalni, de asemenea, ceaiuri pe baza de senna, musetel si soc, cu proprietati antitoxice si efect purificator.

Acestea intervin prin marirea activitatii secretorii a glandelor sudoripare, stimularea diurezei si favorizarea evacuarii continutului intestinal. Senna sustine organismul in curele de slabire prin efectul de detoxifiere, iar in combinatie cu ceaiul verde stimuleaza metabolismul si reduce nivelul de grasime din corp.

Ceaiul cu ginseng, chinezii stiu de ce

Este recomandat cu succes ca adjuvant in diferite cure de slabire, obezitate sau in combaterea retentiei de apa in organism. Amestecul de ginseng si ananas ajuta in slabire sau la mentinerea greutatii corporale normale, dar contribuie si la detoxifierea organismului.

Apeleaza cu incredere la ajutorul unui ceai de slabit si nu vei fi dezamagita. Nici gustul nu e rau deloc. Mixurile de plante sunt delicioase, avand pe langa un efect de slabire incontestabil si un gust savuros.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare