Dieta si nutritie

#dieta oana roman #oana roman #salata

Oana Roman a spus secretul. Cum se prepara salata care a ajutat-o sa slabeasca zeci de kilograme

Oana Roman arata mai bine ca niciodata. Vedeta a slabit spectaculos in ultimul an si acum are o silueta cu care se mandreste. A reusit sa isi mentina kilogramele si spune ca este foarte incantata de felul in care arata. Pentru ca toata lumea doreste sa ii afle secretul cu care a ajutat-o sa slabeasca zeci de kilograme, Oana a dezvaluit fanilor sai de pe retelele de socializare cum se prepara salata cu ajutorul carei a reusit sa scada in greutate.

 

„O sa va arat ceva foarte interesant. Este vorba despre o salata pe care eu o consum frecvent. Este prima mea masa pe ziua de astazi si ultima, am mai avut doar o gustare mai devreme. Este o salata pe care o mananc cu pulpe de pui la gratar. Salata are frunze de slata verde si rosie, porumb, branza telemea si un sos facut din mustar Dijon si un pic de maioneza. Aceasta salata este geniala, credeti-ma!', a spus Oana Roman.

Vedeta a spus ca niciodata nu a avut complexe legate de corpul ei, insa a dezvaluit ca are o sigura problema de care va scapa cat mai curand.

„Eu complexata n-am fost niciodata, am o singura problema pe care vreau sa mi-o rezolv, iar pentru asta o sa fac in toamna o abdominoplastie. In rest eu complexe n-am avut‘, a spus Oana Roman pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare