Dieta si nutritie

# antioxidant natural #Nanoxyn Alpha

Nanoxyn alpha, cel mai puternic antioxidant natural pentru mentinerea sanatatii

Sanatatea organismului este cel mai important lucru din viata unui om. Fara sanatate nu putem sa ne bucuram de viata asa cum se cuvine. Din acest motiv, este indicat sa cautam si sa gasim solutia ideala pentru a putea sa ne mentinem sanatatea.

Perioada in care traim nu este una foarte buna, situatia economica nu este deloc roz, de aceea trebuie sa gasim o solutie care sa ne faca si bine si sa nu ne goleasca nici portofelul.

In prezent, o astfel de solutie o gasim in magazinul online bioo.ro, la pret de producator. Este vorba de Nanoxyn Alpha.

Nanoxyn Alpha este un supliment alimentar 100% natural, intareste sistemul imunitar, contribuie la buna functionare a metabolismului si lupta contra imbatranirii premature.

in compozitia acestui produs exista o serie de ingrediente cu actiune benefica asupra organismului nostru. Datorita acestor ingrediente, Nanoxyn Alpha este un supliment 100% natural, creat in urma a numeroase cercetari stiintifice.

Are actiune benefica nu doar asupra sistemului imunitar, metabolismului si imbatranirii premature, ci contribuie si la functionarea corespunzatoare a ficatului, inimii si creierului. Totodata, stimuleaza sistemul digestiv si regleaza nivelul colesterolului din sange.

In plus, Nanoxyn Alpha imbunatateste procesul de refacere de la nivelul celulelor, ajuta la transportul cantitatii necesare de oxigen de la nivelul celulelor, sprijina procesul de detoxifiere, contribuind la eliminarea toxinelor din organism, revitalizeaza pielea, echilibreaza colesterolul si trigliceridele din sange, regleaza circulatia sangelui, amelioreaza stresul si durerile de la nivelul articulatiilor, imbunatateste concentrarea.

Din compozitia acestui supliment alimentar fac parte urmatoarele ingrediente:

- Extractul de struguri este extrem de benefic pentru sanatatea organismului nostru. Semintele de struguri contin proantocianidine, un tip de polifenol cu proprietati antioxidante. De asemenea, contin oligomerice de proantocianidine considerate de specialistii de la Universitatea din Maryland Medical Center, antioxidanti puternici. in semintele de struguri exista vitamina E, flavonoide si acizi linoleici care, impreuna cu produsele fitochimice si antioxidantii, lupta contra cancerului si imbunatatesc sanatatea organismului.

Samburii de struguri neutralizeaza actiunile radicalilor liberi din organism, regleaza tensiunea arteriala din organism si il protejeaza contra afectiunilor cardiace, contribuie la ameliorarea edemului, accelereaza procesul de vindecare a ranilor, are efecte antifungice, antibacteriene si antiinflamatoare.

- Pe langa extractul de struguri, exista si extract din frunze de maslin, cu efecte multiple utilizari terapeutice.

in medicina marocana, frunzele de maslin au fost folosite cu scopul de a stabiliza zaharul din sange si pentru a controla diabetul. Egiptenii l-au folosit la mumificare. La inceputul anilor 1800, aceste frunze au fost folosite cu scopul de a reduce febra si a ameliora malaria.

Frunzele maslin contribuie la ameliorarea herpesului si protejeaza creierul contra unor boli precum Parkinson sau Alzheimer, reduce tensiunea arteriala, contribuie la imbunatatirea sanatatii inimii si ameliorarea diabetului de tip 2, regleaza nivelul de colesterol din sange, reduce hiperglicemia, poate reduce riscul de aparitie a cancerului etc.

- Extractul de vin rosu este un alt ingredient benefic din compozitia Nanoxyn Alpha. Vinul rosu are si el beneficii ce merita amintite: este cardioprotector, multumita continutului de antioxidanti, ajuta la incetinirea evolutiei aterosclerozei, regleaza nivelul trigliceridelor si colesterolului din sange, lupta contra actiunii nocive a radicalilor liberi tot datorita continutului de antioxidanti, ajuta la gestionarea bolilor diabetice, joaca un rol important in lupta contra obezitatii si luarii in greutate, previne boala Alzheimer.

- In compozitia acestui supliment alimentar se regaseste si carbunele nanometric extras din samburii uscati de masline. Acest carbune este foarte bogat in antioxidanti si polifenoli, contribuie la neutralizarea radicalilor liberi din organism, joaca un rol important in transportul nutrientilor la nivelul celulelor si poate absorbi toxinele din organism.

Nanoxyn Alpha este o solutie naturala foarte benefica pentru sanatatea organismului. Asadar, intrati pe bioo.ro pentru a achizitiona acest produs, la un pret foarte avantajos.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare