Dieta si nutritie

#Monica Anghel silueta #monica anghel #dieta Monica Anghel #Monica Anghel slabit

Monica Anghel a slabit 30 de KILOGRAME cu dieata asta! Iata cum arata vedeta acum

 

Monica Anghel a salbit 30 de kilograme si arata extraordinar! Schimbarile radicale pe care le-a suferit corpul sau au transformat-o pe indragita artista care, acum, are o silueta ca trasa prin inel.

Tunsa scurt, bronzata si plina de viata, Monica Anghel este de nerecunoscut! Vedeta s-a apucat de sport, duce o viata sanatoasa si impartaseste fiecare reusita cu prietenii sai de pe facebook!

Monica Anghelarata minunat! Vedeta a „topit” aproape 30 de kilograme si se simte extraordinar. Invitata in platoul emisiunii „Agentia VIP”, Monica Anghela vorbit despre cum a slabit radical si despre meniul sau zilnic, conform Spynews.ro.

Mai avem mici colacei, mai avem...Am vazut niste comentarii pe retelele de socializare cum ca sunt bolnava, ca am facut infarct, ca mi-am taiat stomacul. Nu mi-am taiat stomacul! Mi-am taiat coloana, anul trecut...iar in urma operatiei, medicul mi-a zis ca ar fi bine sa slabesc. Eu, in toti anii in care am fost supraponderala, nu ma vedeam asa, nu ma vedeam grasa. in oglinda, cand ma uitam, nu vedeam ca sunt grasa. Eu cu mine eram super ok, nu aveam nicio frustrare, nu aveam nicio problema. Ma uitam in magazine la hainute super mici.

Acum o saptamana am fost prin magazin si am vazut niste pantaloni albi de in, pe care ii credeam mici, dar sotul meu zicea sa-i probez. intr-adevar, imi veneau perfect! 

Astazi am mancat de dimineata un iaurt, la ora 7, ma trezesc la ora 5 jumatate. Asa m-am setat, asa functionez, ma simt extraordinar. Am mancat si un ardei gras rosu. Am mancat un mar mare, pe la 11, apoi o ciorbita de legume, cu ou batut pe deasupra. Nu mananc paine pentru ca este alegerea mea. Pe seara am mancat un castron mare cu salata, cu ou fiert pe deasupra”, a spus iubita artista, la Antena Stars.

De la psiholog am aflat cat de minunata si puternica sunt. M-a facut sa inteleg cine sunt cu adevarat si ce pot face cu mine. La fizioterapie fac un anumit tip de radiofrecventa ce ajuta hipotalamusul sa se obisnuiasca cu greutatea. Cand ma uit la fotografiile vechi, nu vad nimic...sunt acelasi om, numai ca sunt mai slaba, e vorba despre mine, imi asum. Fac gimnastica in fiecare zi, intinderi”, a completat Monica Anghel.

Nutritionista mea este destul de permisiva. I-am zis ca imi este pofta de pufuleti, si mi-a dat o reteta de floricele incredibila”, a mai povestit Monica Anghel, in platoul emisiunii „Agentia VIP”.

Sursa: Spynews.ro

Imagini: arhiva personala

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare