Dieta si nutritie

#nutritie #alimentatie #dieta #slabit #dieta slabit

Moduri simple prin care scapi de 500 de calorii si slabesti rapid

Poate ca 500 de calorii ti se par greu de "ars", fara infometare. Cum scaderea aportului zilnic de calorii este o conditie obligatorie in aproape orice efort de slabit, noi te invatam sa faci primii pasi si iti sugeram cateva moduri simple prin care tai sau arzi rapid 500 de calorii, fara sacrificii!

Dansul de 500 de calorii

Daca nu iti place sa mergi la sala si sa faci antrenamente organizate, atunci lasa-ti trupul purtat pe ritmurile ametitoare ale melodiilor preferate si... danseaza, in casa, in club, la petreceri etc. Specialistii au demonstrat ca doar doua ore de dans continuu te ajuta sa arzi 500 de calorii.

Resturile din farfurie

Nu termina niciodata portiile din farfurie! Specialistii au facut un epxeriment si au demonstrat ca daca fiecare persoana ar lasa cam 25% din mancarea dintr-o farfurie neconsumata ar reusi sa scada aportul zilnic de calorii cu mai mult de 500 de calorii intr-o singura zi, fara sa faca rabat de la mancarurile preferate si fara sport.

Mersul alert pe banda

Daca totusi mai frecventezi sala de fitness ori ai o banda de alergat acasa, afla ca doar o ora de mers alert (NU alergat) te ajuta sa arzi aproape 500 de calorii, fara sa depui un efort spectaculos. Daca si alergi pe ea, aceste calorii vor disparea din silueta chiar si in jumatate de ora.

Curatenia in casa

Tie cam cate ore iti ia sa faci curatenie in toata casa? Cu siguranta, peste doua ore si jumatate, atat cat ai nevoie ca sa arzi 500 de calorii.

Sucurile cumparate

Daca bei sucul ca pe apa, zilnic, atunci ai gasit si cauza pentru consumi mai multe calorii decat ai nevoie si acul cantarului este dat mereu peste cap atunci cand te cantaresti. Stiai ca un pahar de suc carbonatat sau necarbonatat, cumparat din comert, contine in jur de 150 de calorii? Si cum este tare greu sa te limitezi doar la unul, de fiecare data cand bei trei pahare de suc, adaugi 500 de calorii in silueta ta.

Produsele fast food

Este suficient sa mananci un singur hamburger sau un dublu cheeseburger, pentru a adauga, dintr-un foc, 500 de calorii in meniul tau zilnic. Daca optezi pentru un meniu complet - cu suc, cartofi prajiti si hamburger - numarul caloriilor zboara pana la limita maxima a aportului zilnic recomandat. Cu alte cuvinte, un astfel de meniu acopera aproape tot aportul caloric pe care trebuie sa il ai intr-o zi, insumand chiar si 1500-1800 de calorii.

Sursa foto: mariafurtekhypnotherapy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare