Dieta si nutritie

# picaturi slabit # minodora picaturi # mindora dieta #minodora

Minodora a slabit 40 de kilograme. Cum a reusit

Cantareata Minodora reusit sa slabeasca 40 de kilograme. A reusit sa scape de multe kilograme dupa ce si-a facut o operatie de micsorare a stomacului, insa la scurt timp dupa aceasta interventie s-a ingrasat din nou. 

Minodora a dezvaluit ca a incercat mai nou niste picaturi care ii taie pofta de mancare, cu ajutorul carora a slabit si a reusit sa isi mentina silueta. 

,,Pe mine m-au ajutat picaturile Apetit Block sa mananc mai putin si sa slabesc 40 kg. De cand am inceput sa iau aceste picaturi  pur si simplu nu am putut sa mai mananc. Nu mai simteam nevoia sa consum sucuri acidulate, dulciuri si ma saturam cu un sfert din mancarea pe care o aveam in farfurie. A fost simplu sa slabesc pentru ca nu am simtit ca urmez o dieta.Am aflat de aceste picaturi de la o cunostinta din Italia care mi le cumpara si mi le trimitea in tara. Dupa ce am declarat numele acestor picaturi la rugamintea urmaritorilor mei de pe facebook, am vazut ca le-a adus o farmacie la noi in tara si am inceput sa mi le achizitionez direct de la ei", a marturisit artista. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului